- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedinin fareyle oynadigi gibi oynadigimiz dogrudur.Valla bilemiyorum. Bunlar oynuyor gibi benimle ;D
Sen nereye kactin onu soyle....Anam 2kediannesi dedikş bana senın kargon yola cıkıcak bugun.ere bugyn ben harıc iki kısı yolladı.bakakım kim ama sensin sankim
Yeter ki siz oynayın no problem.Kedinin fareyle oynadigi gibi oynadigimiz dogrudur.
Bir sor neden?
Seni sevdigimizden....
Benim vardir öyle kaçma huyum biri hayrına beni eklede keşke.sohbeti silerken cık denişimSen nereye kactin onu soyle....
ooo kırılmadan sağ salim gitmiş.. bende çok beğenerek aldım:) umarım iyi günlerde kullanırsınız sağlıkla neşeyle :)Hediyem geldi ama halen kim odugunu bilmiyorum
Eki Görüntüle 1714378
Çok bilgi vermediğim halde tam benim zevkim kahve renkler ,benim rengim çok teşekkür ederim
ben dün 12den sonra izinliydim direksiyon dersim vardı yazamadım :) anca şimdi girebildim.. beğenmene çoook sevindim :)Bana hediye alanı merak ediyorum hata meraktan çıldırıyorum çıksın ortaya ya
ooo kırılmadan sağ salim gitmiş.. bende çok beğenerek aldım:) umarım iyi günlerde kullanırsınız sağlıkla neşeyle :)
Çok çok teşekkürler bu topigle çok ilgilenemedim size cok bilgi vemedigım halde çok zevkli bir seçim olmuşben dün 12den sonra izinliydim direksiyon dersim vardı yazamadım :) anca şimdi girebildim.. beğenmene çoook sevindim :)
beğenmenize çok sevindim güle güle kullanın :)Çok çok teşekkürler bu topigle çok ilgilenemedim size cok bilgi vemedigım halde çok zevkli bir seçim olmuş
galiba mart sonu doğum . oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim. umarım kızımı da normal yolla doğururum.. şimdilik gidişat iyi bakalım :)tatlım rabbim izin verirse doğum ne zaman
normalmi olucu doğum?
Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldımHediye almak zor iş :)
Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldım
Kurbanın kim acabaaa. benim kargom pzt kurbanımın eline geçiyor.Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldım
Benmiyim kız yoksa?Kurbanın kim acabaaa. benim kargom pzt kurbanımın eline geçiyor.