• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Ben çözdüm bana kimin yolladığını da gelince net olarak aklımdakinin doğru çıkıp çıkmadığını yazarım :KK53:

Herkese iyi hafta sonları öpüldünüz :KK19::KK56:

ooo kırılmadan sağ salim gitmiş.. bende çok beğenerek aldım:) umarım iyi günlerde kullanırsınız sağlıkla neşeyle :)

ben dün 12den sonra izinliydim direksiyon dersim vardı yazamadım :) anca şimdi girebildim.. beğenmene çoook sevindim :)
Çok çok teşekkürler bu topigle çok ilgilenemedim size cok bilgi vemedigım halde çok zevkli bir seçim olmuş

Hediyelerim tamam. Don ü araya araya hal oldum. Gerçekten çook zorlandım. İnşallah kurbanım beğenir:)

Hediye almak zor iş :)
Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldım :D

Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldım :KK70:

O zaman ipuçları iyiydi kurbanının.

Çok şükür ben hiç zorlanmadım. Ne alacağıma karar verdiğim için tek tek gidip aldım:) ama don için kaç mağaza geZdim:) tam pes edip bordo almışken(en güzeli oydu) ,son alda birşey farkedip beğendim onu aldım :KK70:
Kurbanın kim acabaaa. :D benim kargom pzt kurbanımın eline geçiyor.

Back