- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
k.maraş:)Kız allah seni dur arıyım bari.nerden gelıcekyi derler onuda yaz bakıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k.maraş:)Kız allah seni dur arıyım bari.nerden gelıcekyi derler onuda yaz bakıyım
hadi inşallah beğenirsin..paket falan yapamadık öyle fazla kusura bakma..:)ama çok özendim aldıklarıma:)Gelmiş bile şubedeymiş
dağıtıma bile çıkmışGelmiş bile şubedeymiş
Sağol canım şimdiden.önemli değil.şurda yaptıgımız sohbetler inan cok cok değerli.kesene berekethadi inşallah beğenirsin..paket falan yapamadık öyle fazla kusura bakma..:)ama çok özendim aldıklarıma:)
rica ederim ben de merakla bekliyorum almanı.güzel günlerde kullan.Sağol canım şimdiden.önemli değil.şurda yaptıgımız sohbetler inan cok cok değerli.kesene bereket
ben miyim acaba o yok yok öenmli değil paket falan :)ey kurbanım, ben hediyeleri kırılmasın diye çok paketleyeceğim, estetik olmayacak ama kusura bakma :)
olsun be sarem en estetik paket bile o an açılırken dağılıyor :)ey kurbanım, ben hediyeleri kırılmasın diye çok paketleyeceğim, estetik olmayacak ama kusura bakma :)
Bende cok ozendım aldıklarımaAma sanmayın ki baştan savma, yinede güzel şeyler aldım tabiki :)
Blue senın sekere aldıgını tahmın etmıstım
fallen bence sanada adam olacaktan gelıyor
Ben değil canım çok geçmiş olsun...Bana kim alıyor yahu?
Sağol canımBen değil canım çok geçmiş olsun...