- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Alacağım kişi beşe çıktı, var mı artıran.o zaman bana sen yolluyosun
adam olacak kıza sanırım cute alıyor zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alacağım kişi beşe çıktı, var mı artıran.o zaman bana sen yolluyosun
adam olacak kıza sanırım cute alıyor zaten
bana yada fallane alacaksın. görücez bakalımNiye öyle bi izlenim verdim acaba. herkes pek bi emin ben olduğumdan. Sen, Adam olacak kız fallen sarışeker annesi dördünüze de ben yolluyorum.
Bence gelen kutusuna sare alıyorEvelynn kime alıyor pekiiiiiiiiiiii
Ayy halami... kizim dedimya sana havlu yaptircaktim kocanla kinize diye daha ne alengirli seyler dusunuyosun....Ben sevcanla sana güvenemiyorum. etamin yapan sen, kocamın adını soran sevcan. Tezatlar tezatlar. Kafamda hala soru işaretleri var ve kargom gelene kadar B Birkadinvebiranne a da sana da güvenemiyorum. birinizin kargosu bi ulaşsın.
Belkı ben aracı tutum ne malum?Ayy halami... kizim dedimya sana havlu yaptircaktim kocanla kinize diye daha ne alengirli seyler dusunuyosun....
Benim iste yemin mi ediyim anam...
Sen kocamın adını sormazsın gibi geliyor. O iş tam cutemom'luk iş. ikiniz de içli dışlısınız dikkat dağıtıyor olabilirsiniz. Yemin etme kargoyu yollayın anlarız Merak ediyorum.Ayy halami... kizim dedimya sana havlu yaptircaktim kocanla kinize diye daha ne alengirli seyler dusunuyosun....
Benim iste yemin mi ediyim anam...
sevcan sana alıyor dımıSen kocamın adını sormazsın gibi geliyor. O iş tam cutemom'luk iş. ikiniz de içli dışlısınız dikkat dağıtıyor olabilirsiniz. Yemin etme kargoyu yollayın anlarız Merak ediyorum.
Sen kocamın adını sormazsın gibi geliyor. O iş tam cutemom'luk iş. ikiniz de içli dışlısınız dikkat dağıtıyor olabilirsiniz. Yemin etme kargoyu yollayın anlarız Merak ediyorum.
Benim alacagım kısı cok aktif bu sayfadaSen kocamın adını sormazsın gibi geliyor. O iş tam cutemom'luk iş. ikiniz de içli dışlısınız dikkat dağıtıyor olabilirsiniz. Yemin etme kargoyu yollayın anlarız Merak ediyorum.
Valla bilemiyorum. Bunlar oynuyor gibi benimle ;Dsevcan sana alıyor dımı
Valla bilemiyorum. Bunlar oynuyor gibi benimle ;D
medeni hali nedirBenim alacagım kısı cok aktif bu sayfada
Ben oynasam da bir şey değişmiyor kurbanım açısından. Kurbanım tam bir uykucu. Pasif. Bilmem yardımcı oldum mu çok çabalıyorum ama olmuyor olmuyorrr ah dilim olsa da konuşsam. Neyse hediyem ulaşınca çok konuşacağım.ya bak sen de bizle oynuyorsun.
ya ben değilsem bari mesaj at ne olur
artık ben vazgeçtim. yalnızlığı seçtim sende değilsin.Ben oynasam da bir şey değişmiyor kurbanım açısından. Kurbanım tam bir uykucu. Pasif. Bilmem yardımcı oldum mu çok çabalıyorum ama olmuyor olmuyorrr ah dilim olsa da konuşsam. Neyse hediyem ulaşınca çok konuşacağım.
Anam 2kediannesi dedikş bana senın kargon yola cıkıcak bugun.ere bugyn ben harıc iki kısı yolladı.bakakım kim ama sensin sankimkargomu teslim ettim..
inşallah kurbanım pazartesi günü teslim alınca beğenmiş olur:)
iyi.h.sonları...benimki de kargoya verdi mi acaba