Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Ben sevcanla sana güvenemiyorum. :KK70: etamin yapan sen, kocamın adını soran sevcan. Tezatlar tezatlar. Kafamda hala soru işaretleri var ve kargom gelene kadar B Birkadinvebiranne a da sana da güvenemiyorum. :KK70: birinizin kargosu bi ulaşsın. :KK70:
Ayy halami... kizim dedimya sana havlu yaptircaktim kocanla kinize diye daha ne alengirli seyler dusunuyosun....
Benim iste yemin mi ediyim anam...

Ayy halami... kizim dedimya sana havlu yaptircaktim kocanla kinize diye daha ne alengirli seyler dusunuyosun....
Benim iste yemin mi ediyim anam...
Sen kocamın adını sormazsın gibi geliyor. O iş tam cutemom'luk iş. :KK70: ikiniz de içli dışlısınız dikkat dağıtıyor olabilirsiniz. Yemin etme kargoyu yollayın anlarız Merak ediyorum.

ya bak sen de bizle oynuyorsun.
ya ben değilsem bari mesaj at ne olur :KK17::KK17:
Ben oynasam da bir şey değişmiyor kurbanım açısından. Kurbanım tam bir uykucu. Pasif. :confused: Bilmem yardımcı oldum mu :KK34: çok çabalıyorum ama olmuyor olmuyorrr ah dilim olsa da konuşsam. Neyse hediyem ulaşınca çok konuşacağım. :KK70:

Ben oynasam da bir şey değişmiyor kurbanım açısından. Kurbanım tam bir uykucu. Pasif. :confused: Bilmem yardımcı oldum mu :KK34: çok çabalıyorum ama olmuyor olmuyorrr ah dilim olsa da konuşsam. Neyse hediyem ulaşınca çok konuşacağım. :KK70:
artık ben vazgeçtim. yalnızlığı seçtim:KK53: sende değilsin.
kim alacak bana ya :confused::confused:

X