Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
alakasız olacak ama fikri olan varmı,
teyzemin gögüsleri çoook büyük. göğüsler için de korse varmı o_Otoparlayıcı var biliyorum da

Sporcu sütyenleri kullansın her an günlük hayatta benim dik göğüslerimi bile daha dik dokularını en yukarı çıkarttı :)
aslında onları takıyor.:KK51: hiç kurtuluşu yok sanırım.
annemle teyzemin çok büyük :cool: benimde herşeyim anneme çekmiş. çok şükür ğöğüslerim çekmedi :KK49:

aslında onları takıyor.:KK51: hiç kurtuluşu yok sanırım.
annemle teyzemin çok büyük :cool: benimde herşeyim anneme çekmiş. çok şükür ğöğüslerim çekmedi :KK49:
Yani yaşları varsa zaten toparlanmaz da annemin çook büyük bende ona çekmemişim :KK70: Annem ameliyat oldu küçültürme bence keşke yaptırmasaydı izi falan ben sevmiyorum ama ikizim ben iki çocuk sömürdünüz göğüslerimi dizlerime getirdiniz tabi ameliyat olucam dedi gitti yattı geldi :KK57::KK53::KK53::KK48:

Yani yaşları varsa zaten toparlanmaz da annemin çook büyük bende ona çekmemişim :KK70: Annem ameliyat oldu küçültürme bence keşke yaptırmasaydı izi falan ben sevmiyorum ama ikizim ben iki çocuk sömürdünüz göğüslerimi dizlerime getirdiniz tabi ameliyat olucam dedi gitti yattı geldi :KK57::KK53::KK53::KK48:
benım hakkımı yiyeni buldummmmm :KK70::KK70::KK70::KK70:D:

annemi geçtim hadi çoluk çocuk doğurdu.
teyzem bekar evlenmedi. şuan 35 yaşında falan. incecik beli ve totosu var.
altı S iken üstü XL falan olunca çok kötü oluyor:KK43:
dedim alayım birşey sevinir.bide hasta mutlu olurdu
geçmiş olsun annene:) sen ikizmisin.oda kız mı

annemi geçtim hadi çoluk çocuk doğurdu.
teyzem bekar evlenmedi. şuan 35 yaşında falan. incecik beli ve totosu var.
altı S iken üstü XL falan olunca çok kötü oluyor:KK43:
dedim alayım birşey sevinir.bide hasta mutlu olurdu
geçmiş olsun annene:) sen ikizmisin.oda kız mı
Küçük gösteren sütyenler var boyner penti falan bakabilirsin aslında .
Evet ikizim erkek ikizim :KK200:

X