- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
kız iki dakikada ezikledin bizi :)sare hanımefendınısını dusunemıyorum
madem otekı kız adınıda unuttum kandı'mıydı :d onla bırbırımıze cıkalım zengın zengıne sızde bırbırınızı yersınız artık napımmm
Ben istanbulAramızda uzak şehirlerde yaşayan varmı ya... ben balliyimdir nokta atışyıla bana çıkar o kişi. ..
Ben bursadan bu arada.
zengin ya ondanOf @kanikey bir tanıtım yazısı yazmış okurken gözlerim yoruldu o derece destan
bende onu neden yazdıgımı anlamadımkız iki dakikada ezikledin bizi :)
neden beni düşünemiyon anlamadım ki
sare hanımefendınısını dusunemıyorum
madem otekı kız adınıda unuttum kandı'mıydı :d onla bırbırımıze cıkalım zengın zengıne sızde bırbırınızı yersınız artık napımmm
2014 hedıyelerınede baktımda guzellerdı onlar varyaFakirsek de zevkli fakiriz tamam mı, zengin zevksiz birine cık da görim seni
Bnede seni bulamadım kız geçen aradım okadar adınıda unuttum yazsana özelden bakayım bisare instagrada bende ekliydin ama bulmadım seni.
açıklar kapalılar yazıyor dımı atlamayın ha
ben çok açık
2014 hedıyelerınede baktımda guzellerdı onlar varya
cevap gelmezse ogleden sonra 3 te cek gıtsın ya catlıyalım mı burada
ama ben çok merak ettim diğerlerinin tanıtım yazısınıniden bende okuyamıyorum niden.
kopyasını da bana gönderin artık
iyi dedin iyi hepten deşifre olcaz beyaAa acımasız kadın
Ya diğer topik herkese acık yapmış tanıtımları ama ben bilemedim belki herkesin görmesini istemediği şeyler yazılır işte iç çamaşırı konusunda falan dedim. Gizli olsun dedim. Öyle dedim. Kötü mü dedim
yok yok iyi oldu. kimse kimsenin ne olduğunu bilmediği için ip uçlarından bulmamız daha zorlaşırAa acımasız kadın
Ya diğer topik herkese acık yapmış tanıtımları ama ben bilemedim belki herkesin görmesini istemediği şeyler yazılır işte iç çamaşırı konusunda falan dedim. Gizli olsun dedim. Öyle dedim. Kötü mü dedim
bılmem kı sen mesela bana sasırdın bak gordunmu ne hayal ettın ne buldunAa acımasız kadın
iyi dedin iyi hepten deşifre olcaz beya
yok yok iyi oldu. kimse kimsenin ne olduğunu bilmediği için ip uçlarından bulmamız daha zorlaşır
ama sadece ikimize göndersinler
bılmem kı sen mesela bana sasırdın bak gordunmu ne hayal ettın ne buldun
ne buldun ?
hııı oldu canımyok yok iyi oldu. kimse kimsenin ne olduğunu bilmediği için ip uçlarından bulmamız daha zorlaşır
ama sadece ikimize göndersinler
Ojesiz cutemom olurmu olmuş vallaTamam o zaman sorun yok
Ya ben seni konularından biliyorum gözümde canlanıyordun zaten o yuzden pek şaşırmadım oje hariç