- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
neden kız?Sare Lavinya bakamadım bakıcam profıle o vıdeodan bızde cektık ama agzımıza s.ctıkları ıcın sılmek zorunda kaldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kız?Sare Lavinya bakamadım bakıcam profıle o vıdeodan bızde cektık ama agzımıza s.ctıkları ıcın sılmek zorunda kaldık
utanan kısıler olduneden kız?
huahahah evde kalmışmı sandın beni :)utanan kısıler oldu
buarada evlımıydın yaaa hıc evlı gıbı gelmemıstın bana ıyımı
tabiii maşallahhh allah daim etsinhuahahah evde kalmışmı sandın beni :)
2.5 yıllık evliyim cınıım
ya utanıyorummmmmOf baronnes bir tanıtım yazısı yazmış okurken gözlerim yoruldu o derece destan
zahahahha bu çok iyiydi bu kız kime çıkarsa o vücut çorabı alsınAyy yy bende iç çamaşırı konusunu yazarken kendimden geçmişim jartiyerlere bayılırım, efendime söyliyim vücut çorabı hastasıyım falan demişim sonra kendime gelip sildim inanki
Ayyy terbıyesız senı yaAyy yy bende iç çamaşırı konusunu yazarken kendimden geçmişim jartiyerlere bayılırım, efendime söyliyim vücut çorabı hastasıyım falan demişim sonra kendime gelip sildim inanki
Anacugum ne var utancak.Ayyy terbıyesız senı ya
ben hiç bel altı muhabbetlere girmedim hanımefendi gibi yazdımAnacugum ne var utancak.
Evet çok açıkben hiç bel altı muhabbetlere girmedim hanımefendi gibi yazdım
heee ooooh hadıı bakalım hayırlısı olsunnCuteMom sende tüp bebek anasıymışsın bende 12.ayda olacağım inşallahh
tşk ederim :)heee ooooh hadıı bakalım hayırlısı olsunn
İnşallah olur.tşk ederim :)
hadi bakalım bende merakla bekliyorum :)hadi Evelynn . bu gidişle kediler anasız kalacak hadi yap şu çekilişi. isyann