- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanıtım yazısı yazıcam da ne yazsam bilemedim. onu alma bunu al şeklinde olunca utandım
senin ağzını yırtarımAgaya beleş Yolla tabi kız sana cıkana ben mi yazim sare şöyledir böyledir diye Bitek 87 kilo oldugunu biliyorum bide ayak numaran 40 tı
Vay uyaniklar. Biz neden düşünmedik kopya işini. Benimki sade mi oldu ya.
ben çok bahtsız biriyim. kız kardeşim çok şansılıdır onun adına çekilişe girsem kabul olu mu
Evelynn tercihlerimde ankarayı vermediğim için okadar pişmanım ki
kızım ben tok evin aç kedisiyim unuttunmuhuhuhuhuh :)
bende uçak kargoyla gönderirim ben daha zenginim
bu arada baronnes zengin inşallah ben sana çıkarım
senin ağzını yırtarım
dur birazdan yazayım tanıtım metnimi
ya evet ya hadi hadi hadiYaa ben de bian önce yapmak istiyorum çekilişi. Kararsızlar bi karar vereydiler.
KatılıyorumKatılacak arkadaslarımızı da etiketleyim bakalım durumlarında değişiklik olan var mı hem de anketimize katılmayanlar katılmış olurlar.
Sare Lavinya tabiki de burdasınnn
@tatlibikiz
@Efser
Y yesil_zeytin_
baronnes
Sarisekerannesi
CuteMom
@kahve85
B Bukrem_
@KedidirKedii
B Birkadinvebiranne
Durumlarda değişiklik var mı katılıyorsunuz değil mi?
Katılıyorum
Tamam adresi fln da yollıyım miTanıtım yazını bekliyorum canım öyleyse
Tamam adresi fln da yollıyım mi
aynen kuzum, hem bi kahve içeriz :)Sare Lavinya biz senle çıkarsak elden teslimat yaparız
sare hanımefendınısını dusunemıyorumTanıtım yazılarınza göre hanginiz zenginseniz onu kendime alcem
Ay o videoyu ben de düşündüm dün gece, baska video eklemeye calıstım siteye olmadı. Artık instagramdan CuteMom la Sare Lavinya ya izletirim
Ama üşenedebilirim bilmiyom
oho benımkını gorsentanıtım yazısı yazıcam da ne yazsam bilemedim. onu alma bunu al şeklinde olunca utandım