- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Gecen ay bende suphelendim... yemekhaneci abla var 42 yasinda 4. Cocugunu dogurdu. Onla konusuyoruz insallah hamilesindir dedi yok be dusunmuyoruz dedim. Oda bizde ayseyi dusunmemistik dedi....Ayy bilirmisin yapmayı yaa ben tokatlıyım meshurdur keşkeğimiz ama ben bilmem tabi yapmasını
Evet cok şanslısın canım kurbanım benim
Evet grubumuzda 2 hamile varay yok kız biz düşünmüyoruz daha
Gecen ay bende suphelendim... yemekhaneci abla var 42 yasinda 4. Cocugunu dogurdu. Onla konusuyoruz insallah hamilesindir dedi yok be dusunmuyoruz dedim. Oda bizde ayseyi dusunmemistik dedi....
Fallene sen mi aliyon kiz..... harbi mi.
Ayy bendr ustume alinmistim....Ahahah ay benim yengemde 40ından sona 2 tane doğurdu kazayla
Sen kaç yıllık evlisin?
Yok ay. Ben aslında ipucu vermiştim pro uye değil ve nickinde a harfi var demiştim ama gormemiş sanırım
Sebil alsaydin daha iyi degilmiydi.200 tl falan sebil.Şundan aldım eve şimdi. Kullanan var mı? Damacana pompasına son
https://www.markafoni.com/cuma-firsati-mutfak-ferforje-ayakli-75lt-lux-musluklu-sebil/urun/14234088/
Sebil alsaydin daha iyi degilmiydi.200 tl falan sebil.
Ayy bendr ustume alinmistim....
8 yillik canim. Kizim var 5 yasinda... cokcok ilginctir bende 2. Yi istemiyordum gecen ayki gecikmeden sonra olursa olsun diye diye alistirdim kendimi.... bu haft bsdindan beride kendimi folik asit icerken buldum....
E ozaman iyi etmissin cok şık mis ayrica kac ltSebilimiz var ama içemiyorum onlardan. Annemlerin evde de vardı. Kokuyor bana metal gibi mi deyim plastik mi deyim içemiyorum ya.
Yok daha yapmadim 2 ay gecsin. Az folik asit iceyim :)Yani her an gebe olabilirsin öyle mi
E ozaman iyi etmissin cok şık mis ayrica kac lt
Diger damacnadan suyu bosaltacaksiniz sanirim zor olamayacakmi.
Yok daha yapmadim 2 ay gecsin. Az folik asit iceyim :)
Sizde dusunun cok guzel bisey evlat...
Şundan aldım eve şimdi. Kullanan var mı? Damacana pompasına son
https://www.markafoni.com/cuma-firsati-mutfak-ferforje-ayakli-75lt-lux-musluklu-sebil/urun/14234088/
Kullanmıyorum
Sanki su içinde durdukça bayatlar gibi geliyor bana
Bir de cam ya, bulanıklaşır ya da yosunlanır diye korkuyorum
Benide kimse ciddiye almamışözelden yazışın aman
Nereye kız?ne oluyır hanı whats appAnaaaa @jooker gitmiş
Yok canım. 5 litre su neki zaten 2 max 3 gunde biter. Yosun mosun sanmıyorum
Ne dedin kız görmedim ben
Nereye kız?ne oluyır hanı whats app
Line açın dedim w.up yerine
Anaaa ne yapmiş kı?Banlanmış
Ben bilmemki line
Anaaa ne yapmiş kı?