- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Nasıl yani konu içeriğini nasıl silerİçerik silmiş galiba
Bende türk kahvesi içtim oturuyorum camın önünde.whats app açsan daha seri yazılır ne naza cektin kız kendini heeee
Banlanmış
Ben bilmemki line
Oyy yerim o pambikiAdra canımı cektirdi çay mısır yapıyom hadi gelinÇayım da nasıl açık çıkmış halbuki demli baya
Eki Görüntüle 1707999
Oyy yerim o pambikiline daha kolay canım indirip ID yapıcaksın kendine herkes eklenecek öyle resimli anlatayım mı
Edenleri ekle verem ettin kızYaa kabul eden var etmeyen var ya biraz emin olamıyorum
Yoo alakası yokta ben tabletten girecemTamam yapabiliriz. Noldu kız numaranı vermeyemi çekiniyon
Yoo alakası yokta ben tabletten girecemama doğrudur numara vermeyi sevmem hatta telle konuşmayı hiç mi hiç sevmem fobim var galiba ter basıyor ben yazıcıyım
Hadi ben indireyim line ı tek tek sizi eklim yoksa beni istemiyormusunuzAyy bende hiç sevmem konusmayı mesaj insanıyım ben. Bu yuzden amcamla gorusmuyoruz. Bir defa bayramda msj atmıstım etmediği kalmadı bana
Hadi ben indireyim line ı tek tek sizi eklim yoksa beni istemiyormusunuz
Line a facelede veya no ilede giriş yapılıyor ama görünmüyor zaten onlar gençler en azından no çıkmıyor biliyore
Sana link attım canım line dan line ı indirsinler sana attığım linki yolla tıkladıkşarında otomatik eklenicekler grubaEkledim seni de diğerleri nası olcak
Anam ne cenesi düşük cıktınız hee en son bş baktım whatsapp da 149 yazıyorduFallenAngel kız whatsapta kaynatıyoz biz neden yoksunnnn