Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Ayy bilirmisin yapmayı yaa ben tokatlıyım meshurdur keşkeğimiz ama ben bilmem tabi yapmasını

Evet cok şanslısın canım kurbanım benim :KK70:

Evet grubumuzda 2 hamile var :KK70: ay yok kız biz düşünmüyoruz daha
Gecen ay bende suphelendim... yemekhaneci abla var 42 yasinda 4. Cocugunu dogurdu. Onla konusuyoruz insallah hamilesindir dedi yok be dusunmuyoruz dedim. Oda bizde ayseyi dusunmemistik dedi....:KK53:

Fallene sen mi aliyon kiz..... harbi mi.

Gecen ay bende suphelendim... yemekhaneci abla var 42 yasinda 4. Cocugunu dogurdu. Onla konusuyoruz insallah hamilesindir dedi yok be dusunmuyoruz dedim. Oda bizde ayseyi dusunmemistik dedi....:KK53:

Fallene sen mi aliyon kiz..... harbi mi.

Ahahah ay benim yengemde 40ından sona 2 tane doğurdu kazayla :KK70:
Sen kaç yıllık evlisin?

Yok ay. Ben aslında ipucu vermiştim pro uye değil ve nickinde a harfi var demiştim ama gormemiş sanırım:KK48:

Ahahah ay benim yengemde 40ından sona 2 tane doğurdu kazayla :KK70:
Sen kaç yıllık evlisin?

Yok ay. Ben aslında ipucu vermiştim pro uye değil ve nickinde a harfi var demiştim ama gormemiş sanırım:KK48:
Ayy bendr ustume alinmistim....

8 yillik canim. Kizim var 5 yasinda... cokcok ilginctir bende 2. Yi istemiyordum gecen ayki gecikmeden sonra olursa olsun diye diye alistirdim kendimi.... bu haft bsdindan beride kendimi folik asit icerken buldum....

Ayy bendr ustume alinmistim....

8 yillik canim. Kizim var 5 yasinda... cokcok ilginctir bende 2. Yi istemiyordum gecen ayki gecikmeden sonra olursa olsun diye diye alistirdim kendimi.... bu haft bsdindan beride kendimi folik asit icerken buldum....

Yani her an gebe olabilirsin öyle mi

E ozaman iyi etmissin cok şık mis ayrica kac lt
Diger damacnadan suyu bosaltacaksiniz sanirim zor olamayacakmi.

7,5 lt. Yok canım zor olmaz 5 litreliklerden alıp direkt buna koycam.

Yok daha yapmadim 2 ay gecsin. Az folik asit iceyim :)
Sizde dusunun cok guzel bisey evlat...

Güzel olmaz mı mutlaka cok guzeldir ama hiç hazır değilim. Cok havaiyim ben güzel bakamam gibi geliyor.
O ağlasa bende ağlarım susturamam gibi ne bileyim

Son düzenleme:
Adra canımı cektirdi çay mısır yapıyom hadi gelin :KK70: Çayım da nasıl açık çıkmış halbuki demli baya

12319227_901288136586041_539971155_n.jpg

X