- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Tamam kız line danda ekleşirizOooo w.up ha bizde line diyoruz boşa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kız line danda ekleşirizOooo w.up ha bizde line diyoruz boşa
İstemem hepinizi engelliyorumTamam kız line danda ekleşiriz
öf bende siyasetten uzak kaldım iyi oldu :) boşuna stres yüklüyordum kendime :)Ya bu foruma takılmaya başladığımdan beri bdv'ye daha az takılır oldum. Ne iyi oldu bana.
Öbür tarafta sinir oluyordum kadınlara eşlerinin, kayınvalidelerinin, görümcelerinin vs vs yaptıklarına
Uykum kaçıyordu gece gece.
Ben de agresif dolaşıyordum
Burası daha relaks, çok mutluyum
Sen hele şimdi tamamen stresten uzak durmalısınöf bende siyasetten uzak kaldım iyi oldu :) boşuna stres yüklüyordum kendime :)
yapalım tabi :)çok eğlenceli oldu, farklı kişilerle tanıştık, ben çok sevdimSen hele şimdi tamamen stresten uzak durmalısın
Ben bdv ye öyle takılmışım ki diğer başlıkların farkında bile değilim.
Bu çekiliş bitince sevgililer günü çekilişi yapalım
yani tabi, sonuçta hediyeleşmek güzeldir :)Hem sevaptır di mi sevgilisi olmayanlar da var burda yani, onları sevindirmek.
Mesaj gelmez herhalde direkt paketin gelirBenim kurbanım hediyemi yolladı mı acaba?mesaj gelicek demi?ben pazartesi yollıyıveriyommm
yok adres vermedım kı subeye gelıcekMesaj gelmez herhalde direkt paketin gelir
Senden çok seksi don bekliyorum kedi.Bende bugün hediyelerimi tamamladım , çok zor beğeniyorum ya .. Valla 50 tlik çilolatta gönderecektim sonunda Pazartesi bende göndereceğim
Offf kurtulmussun valla düşünmekten kafayi yiycem.nasıl çikolata aldın?kücük bir şey mi marketlerde satılan gibi?Bende bugün hediyelerimi tamamladım , çok zor beğeniyorum ya .. Valla 50 tlik çilolatta gönderecektim sonunda Pazartesi bende göndereceğim
bende senden ortahalli bişi bekliyorum. çok açık olmasın önümüz kış kapasın biryerlerimiSenden çok seksi don bekliyorum kedi.