- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
teşekkür ederimmTebrik ederim Sare Lavinya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederimmTebrik ederim Sare Lavinya
BENDE tebrip etmiştim amaaaateşekkür ederimm
canım valla heyecandan yetişemiyorum kusura bakma çok çok teşekkür ederiimmBENDE tebrip etmiştim amaaaa
KENDİM GEBE kalsam bu kadar sevinirdim inan banacanım valla heyecandan yetişemiyorum kusura bakma çok çok teşekkür ederiimm
canımsım yaaaKENDİM GEBE kalsam bu kadar sevinirdim inan bana
cokk sevındım sen hedıyenı aldınnn..bana dua et ne olurrrrrhenüz keseyi görmedik, ama akiam test yaptım pozitif, şimdi kanda baktırdım oda yüksek ama çok yeniymiş kese yok daha :))
kız senın beben yokmuı?cokk sevındım sen hedıyenı aldınnn..bana dua et ne olurrrrr
sendemi istiyosun :) inşallah allah gönlüne göre versin canımcokk sevındım sen hedıyenı aldınnn..bana dua et ne olurrrrr
neee neyyy sareeee tebriklerrr canımmgeziniyordum bir bakayım dedim çat bu haberi gördümm tebriklerrrr.kızlar sağolun allah razı olsun, 1 yıldır olmuyordu, dün akşam zumbaya gidicektim kurt düştü içime gitmeden bi test yapayım dedim ama umudum yoktu meğer hamileymişimm :)))) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
laaaa benım ıcınde ıcıne bıseyler dogsun 8 ayda 4 deneme yaptım tüp bebiş olmaııB
belki inanmıcaksın ama hisettim biliyormusun ama söylemedim
yemin ederim.
yazıaktım sare çok agır hislerim var ya gebesin ya gebe kalcaksın die
evet cok denedım bu sene olmadı bıraktımsendemi istiyosun :) inşallah allah gönlüne göre versin canım
aaaaaa kakooşşş gelmişşşşş bizim topikeneee neyyy sareeee tebriklerrr canımmgeziniyordum bir bakayım dedim çat bu haberi gördümm tebriklerrrr.
ayyyy anımmm benımmm rabbim gönlünün muradını versinnnnnlaaaa benım ıcınde ıcıne bıseyler dogsun 8 ayda 4 deneme yaptım tüp bebiş olmaıı
canım kakaom sağol bebeğimm :)))neee neyyy sareeee tebriklerrr canımmgeziniyordum bir bakayım dedim çat bu haberi gördümm tebriklerrrr.
ne yapıyosunuz hatunlar nasılsınız hele sarenin haberini görünce daldım badosloma o kadar sevindimkii..aaaaaa kakooşşş gelmişşşşş bizim topike
napak bir çekişiltir gidiyor helecanlı çokk :)))ne yapıyosunuz hatunlar nasılsınız hele sarenin haberini görünce daldım badosloma o kadar sevindimkii..
canımmmm sağlıkla ,, huzurla alırsın kucağına inşallah eee kaç haftalık hemen doktora git, kese oluşmuşmu baktır sonrada gelsin o muhteşem kalp atışlarıı..canım kakaom sağol bebeğimm :)))
canım daha çok yeniymiş testler pozitif ama kese yok henüz haftaya tekrar gidicezcanımmmm sağlıkla ,, huzurla alırsın kucağına inşallah eee kaç haftalık hemen doktora git, kese oluşmuşmu baktır sonrada gelsin o muhteşem kalp atışlarıı..
ooo çok yeni canım .. hadi habersiz bırakma çokkkk sevindim adınacanım daha çok yeniymiş testler pozitif ama kese yok henüz haftaya tekrar gidicez
stres etme sakin olcanım daha çok yeniymiş testler pozitif ama kese yok henüz haftaya tekrar gidicez