Yılbaşı çekilişi yapıyoruz. Siz de katılmaz mısınız? :)

Hediye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkese.

Kar mar yok ya. Ankara'nın çevre ilçelerinde yüksek yerlerde vardır belki. Dün incecik yağdı ama tutacak bi kar değildi. Gölgedeki arabalarda incecik durdu yok oldu hemen. Bizim burada bi yokuş var, çok yağar buzlanırsa geceleri eşimle kayıyoruz hahaha
Ayrıca Ankara köy mü kızaam bir sürü midpoint var. Midpoint zaten mobilyaları koksa da en sevdiğimiz, sonra new castle, big chefs, butcha... Yaa new castle var mı sizde? Yok diye biliyorum.

bıldıklerımı sıralıyım soyle ahahahahha
jooker bacım sen evlımısın yawww
coluk combalak bılgı ver bakalım varmı yokmu yenımı evlendın naptın

ben 8 den beri işteyim ama mesaim daha başlamadı :) önce kahvaltı şimdi kahve daha başlıcak ruh halinde değilim
bende aynen 8 den berı oturuyorum 9 gıbı kahvaltı ettım sımdıde bı kahve ıcmeye ınerım sonra oglen ne yıcem derdı
valla ınsallah ogleden sonra

Evelynn , blue_ismyheart dün sizinle konuştuktan sonra acilen çıktım. sinirlerim çok bozuktu. Yemek yerken dilimde bir ağrı vardı. Aynadan baktım arkadaki papiller çok berlirleşmişti. Kafayı yedim artık, resmen ağzımın resmini çektim whatsapp tan doktora gönderdim. Doktor acilen KBB a git dedi. Hemen gittim normal dedi.
Sonrasında antikor sonuçlarım çıktı. Anti TPO normal çıktı. Ama Anti TG 76 çıktı. Max sınır 60.
TSH 2,8 ve T3 ve T4 normal çıktı. Hemoglobin biyokimya normal.
Doktor önemsenecek bir yükseklik değil dedi.
Ama ikna olamadım.
İlaç da vermeyeceğim dedi. Gerek yok. Takip edelim sadece dedi.
Siz nasıl yorumlarsınız?

bermuda seytan ucgenı
bende aıle apartmanı oturuyorum
ama ne annemlerle ne kaynanalarla
amcalar ve kuzenlerle
Oda güzel ben eşimi ikna edip getirdim buraya gül gibi evimi kiraya verip.çok pişmanım cooookk
Katilim değil misin?
Bir buçuk yıllık evliyim. Çocuk hiç gündemimize girmedi. Evdeyim KPSS'ye çalışıyorum.
Gündeminize uzunca bir süre getirmeyin bencede.
Açılın pro oldum :)))
he bi o eksikti ne işe yarıyorsa kırmızılandın işte

ipekcim günaydın..şu son değerler gayet normal hatta çok güzel.endişe edilecek birşey yok gerçekten de.üstüne düşüp endişe ettikçe hormonlar saçmalamaya başlıyor.şimdilik takip altında olması yeterli.6 ayda bir kan verip kontrol ettirmen yeterlidir.
kan ve ultrason sonuçların sende dursun,her kontrolde diğerine göre karşılaştırmalı bakacak çünkü.nodül için yani.büyüme küçülme va rmı diye.

ipek gecmıs olsun canım
detaylar hakkında ınan hıc bı bılgım yok

Öyle yapacağım canım artık. Yani psikolojim acayip yıprandı. Şu 1 haftadır hastaneye verdiğim paranın haddi hesabı yok.

Bir de iş yerinde geriliyorum. Geliyorum, birden pat “çıkmam lazım” diyorum. Özel sektör bir yere kadar yani..

Artık gevşeyeceğim. Son randevum ctsi kadın doğumla. Artık yakasını bıraktım endokrincinin 1-1,5 ay sonra gidip testleri tekrarlatacağım.

Allah kimseye dermansız dert vermesin.

Sare tebrik ederim
Herkese merhaba.
Ogleden sonra hast. Gidicem bende.
Burun kemik ameliyati oldum ocakta fayda alamadim. Bide bogazimda bi sis bar icerde sanki.
Kizimida goturcem ayni doktora surekli burnunu kurcaliyor oda bide tikali burnu hep. Geniz eti falan mi var diyorum.
Bakalim bugun yogum.
Burde bursa ne soguk ya.

Kahve85 disinda bursali var mi?

ben varım ama 2.5 yıldır bursada değilim

geçmiş olsun buarada

Geniz etiyle, alerjiyi karıştırıyor doktorlar aslında.

Ben bir doktora götürdüm geniz eti dedi, başkasına götürdüm alakası yok alerji dedi. Yattığı odanın kuru olmasıyla çok ilgili. Buhar makinası falan fayda etmedi. Ondan öte odayı olabildiğince havalandır. Mesela gece yatarken odasının kapısını tam kapatma bir terlik girecek kadar aralıklı olsun. Hatta WC ye falan kalktığın zaman WC süresinde camını arala temiz hava girsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…