Yılbaşı çekilişi hakkında

bende mektup işii cokkk severım valla benımde bı kutu dururlar mektuplarım yıllar öncesınden olanlar bıle babam memur oldugu için bol bol memleket gezdık ve ebdne hiçbirini bırakmadım onlardan bı laç bırakan oldu ama ben sınır oldum sonarada ne yapıolar nerdeler bılmıom artık belkıde karsılasırız bi gün....belkide burda.....

bende senin gibiyim nerdeyse ilk okul arkadaşım vardı izini kaybetmiştim çok severdim yıllar sonra buldum bikaç sene evine gittim o hiç gelmedi telefon numarası vardı onuda kapatmış şimdi bulamıyorum ama o hiç benim bulmak yada görüşmek için çaba sarfetmedi sadece ben neyse üzüldüm şimdi bende:gitme:

zaten hedıyelerımız geldıgı zman hepimiz cekip buraya koyalım yada onun için başka konu acılabılır orası sonra ama bı sekılde fotolu paylaşalım kesınlıkle

evet bencede ayrı bi topic olsun benim aklıma geldi hemde nerde biliyon mu wc de delikafadulden

burda bile hedef şaşırtıyosun biliyorum :dilcikar:
bana hediye alcak kişiyi bile merak etmiyorum ama senin hediye alcağın kişiyi deli gibi merak ettim, helal olsun :icecream:

Özel mesajlarımı silip geliyorum:roflol: O kadar çok ki ben miyim diye soran,yanıt ta vermiyorum ya iyice heyecanlansınlar..Ohh canıma değsinkaydirigubbakcemile3

Neden saçma olsun canım? O an içimden ne gelirse onları yazacağım ben..Deneyin bak eğlenceli olacak..:1ninca:
cnm benim içn saçma olmaz bende düşünebilirim yazmayı aslında belkide devam eder akadaşlıgımız ama ben dıyorum kı hani hiç tanımadıgımız bırıyse ve bu tarz seyler ona şaçma gelırse dıe dedım cnm ona saçma gelirse dıye ama ortada bı emek var sonucta aslında herkesın hoşuna gıdebılır iyi olur

ilahi....
zaten türkün aklı ya kaçarken ya .........ken gelirmiş ......:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:

Ona saçma gelirse okumasın:dilcikar: Sanmıyorum canım ya..Erkekler sevmez ama kadınlar sever mektubu..Ama olabilir tabi sevmeyen de, haklısın:sinifsinif:

Hülya çok fenasın ama herkese mavi boncuk dağıtıyosun :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Sorma ya nasıl heyecanlanıyorlar, bazıları da kızdı galiba cevap vermiyorum evet-hayır diye ama yarışmadan sonra alırım gönüllerini:1hug:
Mavi boncuk bende
Hulyaaaaaaaa, ben miyim :1ninca:

lülülülülülü

Söylemem:1ninca:

valla ben daha çok hediye alacağım kişi için heyecanlanıyorum hiç bana kim ne alacak ben kime çıktım aklıma gelmiyor pek acaba ben kime çıktım yahuu biri bana göçz kırpsa nasıl olur hiç çaktırmıyorda yoksa benim çıktığım kişinin haberi yokmu ayy üzülürüm valla :)

kızlar ben geldim bakıyorumda heyecan dorukta acaba ben kime çıktım meraktan çatlayacam ama nyse :d

Ben hakikaten duygusuzum galiba:1ninca:
İnanın ben kime çıktım hiç bir fikrimin olmadığı gibi,merak ta etmiyorum yav
Duygusuz muyum neyim?CADIARZU
Kendime haksızlık etmeyeyim, süprizlere bayılıyorum diyerek ört-bas edeyim barihihoyyyt

Al benden de o kadar..Alacağım hediyelere seviniyorum, bunun için heyecanlanıyorum...İnsan kendi göndereceği hediyeye heyecanlanır mı yav?CADIARZU

bende süprizlere bayılırım ne bileyim heyecan işte :=)

ben degıl de benım de esımde var ,ne alacaksın ,karar verdın mi ,nasıl bırsey olabılır..

bir sürü soru soruyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…