- 21 Kasım 2008
- 1.956
- 4
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben degıl de benım de esımde var ,ne alacaksın ,karar verdın mi ,nasıl bırsey olabılır..
bir sürü soru soruyor kaydirigubbakcemile3
Dün benimki de sordu 'Bilmiyorum.' dedim..:ecrin_bebek:ben degıl de benım de esımde var ,ne alacaksın ,karar verdın mi ,nasıl bırsey olabılır..
bir sürü soru soruyor kaydirigubbakcemile3
ıyi bari, fikir edindin.kaydirigubbakcemile5aynen bende hülyacım sürpriz olsun die hiç kurcalamıom çunku kurcalamaya başlasam cıkamam işin içinden ben ne alsam dıe düşünmekten pek fırsatım olmuo hoş birini buldum alacaklarımdan emınım kullanacak oldugu bişey benzerlerını sevıormuş :))))) benım aldıgım morrrr:)))))
Kesinlikle..Allah'ım hepimize ömür versin, görelim o günü inşaallah sağlıkla, sorunsuz.:Saruboceq:ayyy kargoyu aldıgım anı düşündüm de çok heycanlı olur ya açmasıııı...inşallah o güne kadar yaşarızda bu güzel mutlulugu yaşarızopuyorumnanaktan
Bazıları yazmışlar canım, gördüm ziyaret mesajlarını falan.Dedim ya ben merak etmiyorum, o anı yaşamak istiyorum o yüzden yazmasın lütfen.bazı arkadaşlar ögrenmil kime çıktıklarını ben taki hediyem gelene kadar o heyecanı yaşamak istiyorum bana hediye alacak arkadaş sölemesin böyle daha güzel
Planlı- programlıyımdır ben de..Kafamda dönüp duruyor şimdi, dün 5 te falan yattım gözümümn önünden hala hediyeler geçiyordu..Yok sen geç, sen olabilir, sen kenarda bekle düşüneceğim, sen olmaz geç ..falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah ilini versin yaa gece gece güldürdün beni benim eşimde diyorki amma heyecan yaptın ama napiim birde pilan yapmayı çok severim kafamda önce tasarlarım birde tek heiyeyele bırakmam yanına eklerim birkaç bişi daha elimden gelse koca bi koli yollucam ama abartmayım değilmi kafamçokkarıştı:roflol:
Aynenkaydirigubbakcemile5bana alacak olan da kesinlikle ve kesinlikle söölemeisin bı kagada yazsın burdakı nıckınıde o zman öğreneyım istiyorum bende ve tabi bende asla söölememlülülülülülü
ıyi geceler tatlımopuyorumnanaktanneyse kızlar ben cıkıyorum artık hepinize ii geceler ii meraklar.....öpüyorum çokkkkkk
ıyi geceler.opuyorumnanaktaniyi geçeler opuyorumnanaktan
iyi geceler tramissum öptüm canım by
hulya kıss bu arada ammada çok ortak noktamız oldu farkındaysan kendime benzetiyorum seni :)))))
İyi geceler tatlımopuyorumnanaktan
İyi geceler.opuyorumnanaktan
Gel arkadaş olalım benim çok geniş pul koleksiyonum var küçük odada, bakmak ister misin?:jeyyar: Soğuk bir de gazoz açarız ohhh,Nuri Alço avucunu yalasın:dilcikar:
Evet farkettim canım..Çok mesaj yazmam o yüzden pek tanıtma fırsatım olmaz kendimi ama arada böyle takılı kalırsam çıkamıyorum bazı yerlerden, bak 1-2 saat içinde ne çok kişiyle konuştuk, anlaştık değil mi?kaydirigubbakcemile5
hala domatis lazımsa ben göndereyim canım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanlış yere yazmışım hülyacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
He doğru valla.:roflol:
aynı topiclerde aynı kişileriz çok normal
ama çok güldüm :roflol:
ben yolladım abla domatı, sana lazım mı meyve sebze, tartıyım hemen kaydirigubbakcemile3
benim kafa iyice döndü demekki ben gidip yatayım en iyisi....