Yılbaşı çekilişi hakkında

yoğunluktan ozaman yaa bende verdim çünkü hemde iki kere:roflol:
kızlarr yaa ben çatlıcam sölicem bişi ben sadece bana çıkan kişiye değil bebişinde aldım içimden geldi

Değişik birşey derken bunu kastettim :1ninca: O örgü sevmiyor ama birilerine giydirir elbet:ecrin_bebek:

İşte o mümkün değil, sürekli ters şeyler yazıp kafa karıştırıyorumlaelaelaelaelae asla ve asla anlayamaz:1ninca:
Eminim mektubumu alınca çok şaşıracak.delikafadulden

Mektup mu dedın Hülya 'cım ?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Oda güzelmiş sana çıkan kiş baya şanslı olacakk.Bende hiç böyle hamaratlıklar yoktur..

ben bana cıkan kısı hakkında hala bırsey bılmıyorum ya ,kimdir ne sever cocugu var mı ,falan fılan :sinifsinif:

Yok canım sevmemek değil onunki..Gerçekten kullanamıyor,biliyorum..Yoksa kapris yapacak ya da zora sokacak biri değil.Bu kadar kopya yeter yav anlayacak diyeceğim ama pek sık girmiyor Allah'tan :jeyyar: Bir tek o anlamaz zaten, ya özel mesaj gelip duruyor Hülya sana çıkan ben miyim? diye..
Yok arkadaşlar hiç birşey öğrenemeyeceksiniz kargomu alana kadar:1ninca:
Hazır kurbandan çıkmışken 3 kilo pirzola yollayıp kapatalım şu işi :1ninca:delikafadulden

Son düzenleme:
bende mektup yazıcam :) kokulayıpta göndercem hediyemi misss gibi :) bide kart yanına ahhh aman :)

valla çok haklısın geçen gün eskı kitaplarımı karıştırıken iki arkadaşımın bana yazdığı mektupları buldumm ay ne güzel bır duygu kı okuyup okuyp ağladımm yıllar öncesıne aıtt anılarımız ve en onemlısı kendı el yazılarıyla hatalarıyla onlara aıtt..ıkısınde en az 5 yıldan berı görmuyorum.kendıleri gitti mektupları kaldı senağlama .gerçekten çok güzel bişii keşke bende becerebılsemm:)

güzel düşünmüşün canım ben beceremem pek böyle şeyleri :)
bende kışın başörtü yerine şapka taktığım oluyor hatta bugün öyleydim :)
Kışın başörtü yapmasına uyuz oluyorum yav:1ninca:Şapkayla da saç görünmüyor ama her zaman takamıyorum tabii.
ayy çok incesin sen kııııııııııııııız opuyorumnanaktan
:kedi: Teşekkür ederim.

Mektup mu dedın Hülya 'cım ?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Oda güzelmiş sana çıkan kiş baya şanslı olacakk.Bende hiç böyle hamaratlıklar yoktur..
Çok fena süprizlerim var:1ninca:
bende mektup yazıcam :) kokulayıpta göndercem hediyemi misss gibi :) bide kart yanına ahhh aman :)
Kıskançlar hıh:umursamaz:
Şaka yapıyorum, fikir verebilirsek ne mutlu..Paylaşım adına yazıyoruz canım..Yaz tabiki..Ne güzel bir anı, düşünsenize?:asigim:

kızlar ben hediyelerimi koyacağım kutuyu süslücem ve sadece kutunun resmini çekip sizede göstercem çok içimden geldi yaaaa :)

burda bile hedef şaşırtıyosun biliyorum :dilcikar:
bana hediye alcak kişiyi bile merak etmiyorum ama senin hediye alcağın kişiyi deli gibi merak ettim, helal olsun :icecream:

mektup işi mantıklı ama hiç tanımadıgımız bırıne ne mektup yazabılırz ki ??? acaba beızım yazdıgımız sacma gelırse

Ortaokul 1 de yeni edebiyat hocamız gelmişti Rize Çayeli'nden bir öğrencisiyle mektuplaşmamı istedi..Kabu lettim..Yıllarca mektuplaştık..Sonra bağlarımız koptu..
Ama ben asla bırakmam arkadaşlarımın peşini..Mektuplar attım, geri dönmedi..Telefon ettim o aramadı geri..
Yıllar sonra face...'da buldum..Msn aldım..Onun bana yolladığı hediyeleri falan yazdım, gerçekten zor hatırladı..
Bir kaç şey daha yazdım paylaştığımız anılardan..
Çok duygulandığını, gözlerinin dolduğunu yazdı..Çünkü o çoğunu hatırlamıyordu:gitme:

Yani kolay kopamaz arkadaşlarım istese de..Bırakmam:1ninca:
Mektuplarını çoğunu ise, bir hatıra defterimin içinde saklardım..Gel gör ki evlenmeden önce annem yanlışlıkla yaktım ben o defteri işe yaramaz sanmıştım dedi:gitme:
Çok üzülmüştüm..

kızlar ben hediyelerimi koyacağım kutuyu süslücem ve sadece kutunun resmini çekip sizede göstercem çok içimden geldi yaaaa :)
zaten hedıyelerımız geldıgı zman hepimiz cekip buraya koyalım yada onun için başka konu acılabılır orası sonra ama bı sekılde fotolu paylaşalım kesınlıkle

burda bile hedef şaşırtıyosun biliyorum :dilcikar:
bana hediye alcak kişiyi bile merak etmiyorum ama senin hediye alcağın kişiyi deli gibi merak ettim, helal olsun :icecream:

Bir orda bir de başka mesajda hedef şaşırtmamıştımdelikafadulden
İlahi yavkaydirigubbakcemile3

mektup işi mantıklı ama hiç tanımadıgımız bırıne ne mektup yazabılırz ki ??? acaba beızım yazdıgımız sacma gelırse
Neden saçma olsun canım? O an içimden ne gelirse onları yazacağım ben..Deneyin bak eğlenceli olacak..:1ninca:
zaten hedıyelerımız geldıgı zman hepimiz cekip buraya koyalım yada onun için başka konu acılabılır orası sonra ama bı sekılde fotolu paylaşalım kesınlıkle

Evet bunu ben de düşündüm..Ayrı başlık açalım bence deopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…