- 19 Kasım 2006
- 1.750
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla cnm ya bende merak edıom ama benım alacagım kişi yok hiç ortalıklarda unuttu mu acaba ???
hangi adresi verırsen oaraya yollanıyor ev adresını veırsen oraya yollanır ama kargodan alınsın dıye not verırsen eger o zaman senın hedıyende kargoda kalabılır heralde
listeyi incelerken ilk onun profiline girip bakmıştım neden se onu secıp baktım daha cok öncelerde sonra tabı herkesede baktım :))))))tiramisu açıkçası ben seninde kime alacağını çok merak ediyoruum
içime doğdu demiştiinn çekiliş sırasında kalbin temizmiş arkadaşım =)
listeyi incelerken ilk onun profiline girip bakmıştım neden se onu secıp baktım daha cok öncelerde sonra tabı herkesede baktım :))))))
şans o kişi cıktı.......
evet cnm bencede 20 aralık ıyı gıbı ama topluluk ne karar verırı bılememkızlar hediyeler ne zamn yollanıcaaak ??
bence yılbasına yakın bir zaman olmalıııı
bekarlkı soyadımda şimdiki soyadımda pek duyulmuş bildik soyadları degıl ama gecen yıl koca kkda bana hedıye alan arkadasımın soyadı kızlık soyadımdı..
benım hedıye aldıgm arkadasımın soyadıda şimdiki soyadımdı.. boyle ilginc tesaduflerde dogurabılıyor ve harıka ıkı ınsana tanısmıs oldum bu vesıleyle..
bu yıl hedıye alacagım kişi ıle ılk kez burda karsılastım.. profılını gezdımde bayıldım ona. çıtır bişey.. nasıl karsılasamamısız dıye hayıflandım.[/QUOTE
Bana soyadını söyle sana arkadasının kim olduğunu söyliyim :):jeyyar:
[
Bana soyadını söyle sana arkadasının kim olduğunu söyliyim :):jeyyar:
ay evet bencede birz janjanlı olmalı bencede özel bizim içinpaketleride güzel yapalım kızlar böle süslü püslü olsun,yemekte oldugu gibi hediyedede sunum çok önemli bencekaydirigubbakcemile3 ayy hemen vakit geçsin istiyorum çok heycanlıyımm