Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün gece bende yoktum cnm ama valla haklısın bende özlüom ne olmuş dıe bakmadan duramıom valla :))))selamlar yılbaşı çekılışı güzellerı nabersınız bakalımmm:)) dün gece gelemedımm gezmelerdeydımm..au sızede kanım kaynadı benım yawsss özlemışımm:))))))) hedıyeler alınmaya başlamışş ohh ban kkım açıktım uleynn:):))) neyse hedıyelerımız gönderıp alacağımız gunu sabırsızlıkla beklıyrummm:))
selamlar yılbaşı çekılışı güzellerı nabersınız bakalımmm:)) dün gece gelemedımm gezmelerdeydımm..au sızede kanım kaynadı benım yawsss özlemışımm:))))))) hedıyeler alınmaya başlamışş ohh ban kkım açıktım uleynn:):))) neyse hedıyelerımız gönderıp alacağımız gunu sabırsızlıkla beklıyrummm:))
Kimseyi kırmak ya da zan altında bırakmak istemem ama, ben bir hediye düşündüm mesela ama bazı arkadaşlar işi o kadar abrttı ki yani şu renk bu renk aksesuar falan..Bunlar çok detay arkadaşlar..Mesela ben küçücük bir ilçede yaşıyorum..Düşündüğüm hediyeyi arkadaş kendini anlattığına göre mesela sevmiyormuş, kullanmıyormuş, hoş ben yine de yollayacağım, ama mutlaka sevdiği birşeyi de yanına koymaya çalışarak...İle gidersem alabilirim ancak..Çok detaya kaçmayın lütfen..Alacağımız kişiyi tanımak tamam güzel ama o kadar detay yazılmış ki bence bazı arkadaşlar düşündükleri hediyeyi değiştirmek zorunda kalacak. ki bu organizasyon neden yapıldı? Birbirimize KK'ünden bir anı kalması adına..
Biraz daha dikkatli olalım diyorum bu husuta..İnşaallah birbirimizi kırmadan sonuçlandırırız..
Sevgiler.
İnşallah canım yine hep beraber oluruz.hedıyemı buyuk bır heyecanla aldım, ama adrese dairbi gelişme yok sanırım...
geçen yıl vardım..
bu yıl varım...
inşallah 2011de de olacağım..
ama adresssss çabuk gelsin... sanırım çok cici birine gıdecek ,en az onun kadar cici...