Yılbaşı çekilişi hakkında

ay hemde çok heycanlı beklemek ama bi türlü gelmedi mesaj ya
orta yerimden çatlıcam şimdi

Vallahi ya çok sevindim şimdi geldi mesajın Songül abla teşekkürler ellerine sağlık... Şimdi gönül rahatlığıya çıkabilirim bakalım ne alabiliriz?? Ben kendime alırken sorun olmuyor herşeyi alıyorum da başkasına hediye alırken çok zorlanıyorumakannehir Bir türlü seçemiyorum kararsız kalıyorum...
Neyse artık yapacağız birşeyleropuyorumnanaktan

ben öğrendim kime cıktıgımı ama hakkında hemen hemen hiç bilgi alamadım henuzzz :KK43:(

kızlar sonucum geldi :KK70: inanırmısınız tahmin ettim kimin çıkacağını ve tahminim oldu:icecream:

Benim de sonucum geldi.
Ama ne alsam şimdi tanımadığım kişi olunca ya beğenmezse o zaman üzülürüm...
Bir de biz hediyeleri adres olmadan nasıl yollayacağız???
Karşımızdakinin adresi yok ya bizde o bakımdan...
:tomato:

Sabah doktora gitmeden baktım kim çıktı bana diye ama açıklanmamıştı.

Ben de genel bi hediye aldım artık.ınşallah bana çıkan beğenir

bende kime alacağımı öğrendim ama adres bilgilerine nasıl ulaşıcam kendim özeldenmi ulaşıyım yoksa süprizmi olacak göndereceğim kişiye

iyi bari adres gelsinde yoksa mecbur kalırız özelden ulaşırız.:eek:lmaz:. songül abla seninde işin zor valla allah kolaylık versinalkisalkisalkis

songül abla hihoyyyt
songül abla hihoyyyt
haydi abla haydi abla haydiiii
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bişey daha kaafama takıldı şimdi biz bi topiğe bilgilerimizi yazdık neyiz kimiz diye de herkesde bi nick var songül ablada isim yolluyor saolsun da biz nerden bilcez bu isim kim

bana cıkan kişinin bilgilerini bilmiyorum yazmamıs da.ne yapıcam benn :KK43: kaç yasında bilmemne hiçbirşey bilmiyorm hakkında en ufak bir bigim yok

X