Yılbaşı çekilişi hakkında

son kez teyit ettirmiş oluruz; güzel olur evet... kaydirigubbakcemile5

git eve yat hadi sennn :teselli:

ben şimdiden söyliyim bana kim çıkarsa o kişiye söylemeyeceğim öyle kaç numara kaç beden diyede sormayacağım sürpriz olsun zemuszemus

anlaştıkalkisalkisalkis

bence kim kime çıktı diye çekilişi yapan kişi özelden msj atsa daha iyi olur, kimse bilmesin kime çıktığını heyecanı kalmazkii

bence kim kime çıktı diye çekilişi yapan kişi özelden msj atsa daha iyi olur, kimse bilmesin kime çıktığını heyecanı kalmazkii

aslında olabilir bu... ben de böyle olsa güzel olur diye düşünüyorum ama kime kimin alacağını da bilmek mi gerek acaba... çekilişi yapanlar için zor olabilir belki her şeyi organize etmek...

bir de adres alışverişi olacak çünkü...

mütiş yaa ben çok safım bende yılbaşı çekilişi die görünce milli piyango falan sandım bakmıyodummakannehir
hep katılmak istemişimdir böyle etkinliklere
ama hiç kısmet olmadı bende katılmak istiyorum benide ekleyin
umarım yer vardır bana da:sinifsinif:

noliiii kızz aaaa
nörüyonuzz bakiim siizz :1ninca: :1ninca:

sen girmesene araya
Dün senle çok dalga geçtim anam sanırım
Benimde bu ağrıdan kurtulmam için evlenmem lazım
Aklıma ilk sen geldinnn bugün :mymeka::mymeka:

ay evet ya bizim yazıları gören yanlış anlıycak yok yok diiliz biz öyle

Yok bzim aramızda hiç bişey
kimse yalnış anlamasın lütfen :jeyyar::roflol::icecream:

Tabiki de Canım
sende katılmak iste yeter
Yer var herkeze Şeniz

ya kızlar kusura bakmayın bugun giremedım siteye ancak şimdi vaktım olabildi neler olmus katılımlar artmıs çok mutlu oluyorum :hulya:

bayağı bi kişi olduk
süper olcak bu çekilişşş

speedyy ben dediim sana dr tavsiye etti diyee dimii
ahanda dinlemezsen sözümüü öyle olursuun iştee :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…