Bende Boy boy Resim çektiririm
avatara Koyaarımm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yazarkende aklıma gelmişti resimde isterim diyede cekindim öyle yazmaya :kedi:
ozaman bana cıkarsan resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum şekerim opuyorumnanaktan
Anacım İçini, Okudum demek
Tamam Sana Özel Boy Boy resim çekicem :jeyyar::jeyyar:
bencede ne hediye alırsak alalım bi don mutlaka olsun yanında ama tanga olmasın:1shok: kilolularıda düşünmek lazım ben giyemiyorum ayhh üf utandım:asigim:
ooo yasadım desene kaydirigubbakcemile2 akşam akşam çok sevindim bu duruma speedycim delikafadulden
aynen..hediyemi alırım istersem bide kırmızı don ilştirir..tamamıyle bana kalmışşşakkıdıdoğru sölüyosunuz aslında kiloyla alakalı değil sankli evet bende rahatsız oluyorum giyemem yani hani arasında duruyo ya:asigim:
tamamdır :)
katılıyorum ayneneğer bana cıkarsan sana bikac cesit kırmızı don alcam delikafadulden
hediye konusuna gelince bencede kıyafet uymayabilir takı aksesuar cüzdan kemer kitap vb.. şeyler en uygunları tabi bi arkadasımızında dedigi gibi terlik pijama tarzı hediyeler için iyi kötü kilosunu falan bilmek lazım :hulya: en azından herkesin kendine göre bir tarzı rengi falan olabilir bunları bilsek fena olmaz hani CADIARZU
o yüzden herkes önce kaç beden don giyiyo bunu yazsın :roflol:
bence ne hediye alırsak alalım yanına bi de kırmızı don koyalım :jeyyar:
yeni yıla bereketli başlayalım zemuszemus
Dur be canım Öyle hemen sevinme
Hediyem gelince seni daha çok sevindiricemm
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ay Kızlar sapık falan değliz heeeeeeeee
bence kişi belli olduktan sonra alcağın hediyeye göre bedenini ayakkabı numarasını vb.
gibi bilgilerini sorabiliriz şimdiden gerek yok gibi