Yılbaşı çekilişi hakkında

bencede ne hediye alırsak alalım bi don mutlaka olsun yanında ama tanga olmasın:1shok: kilolularıda düşünmek lazım ben giyemiyorum ayhh üf utandım:asigim:

ay giyeriz kız nie oyle dıosunuz aaaa
bana geçen sene gelenı ben çeyisime koydumkaydirigubbakcemile3

bencede ne hediye alırsak alalım bi don mutlaka olsun yanında ama tanga olmasın:1shok: kilolularıda düşünmek lazım ben giyemiyorum ayhh üf utandım:asigim:

yok be canım benim onu giymek marifet istiyor galiba :kedi: kiloyla alakası yok ben mesela giyemiyorum rahatsız oluyurm :eek: ama kilolu olup gayet rahat giyen tanıdıklarımda var

herkez hediye şeçiminde öözxgürrr arkadaşlar
isteyen istediğini alırr bence...herkezin fikrii hediyesine yansır

doğru sölüyosunuz aslında kiloyla alakalı değil sankli evet bende rahatsız oluyorum giyemem yani hani arasında duruyo ya:asigim:

piştttt
nedicem
kualk verin

şimdi bir topik daha açılsın
ordada çekilişe girenlerrr
ne hediye olsa begenir
yada zevleri nelerdir
ne bilim fikir verilsin

eğer bana cıkarsan sana bikac cesit kırmızı don alcam delikafadulden
hediye konusuna gelince bencede kıyafet uymayabilir takı aksesuar cüzdan kemer kitap vb.. şeyler en uygunları tabi bi arkadasımızında dedigi gibi terlik pijama tarzı hediyeler için iyi kötü kilosunu falan bilmek lazım :hulya: en azından herkesin kendine göre bir tarzı rengi falan olabilir bunları bilsek fena olmaz hani CADIARZU
katılıyorum aynen
o yüzden herkes önce kaç beden don giyiyo bunu yazsın :roflol:

bence ne hediye alırsak alalım yanına bi de kırmızı don koyalım :jeyyar:
yeni yıla bereketli başlayalım zemuszemus

bencede don olsun çok keyifli güzel bi yılbaşı armağanı olucak çok heyecanlı yaa :hulya:

Günaydın bitanecikler...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
bu sabah işe geldim ama yok evde dinlenmem gerekirdi,şimdi tekrar eve gideceğim..
Bu arada;
PembePeri,
Stella,
en son eklenen hatunlar...

Canlarım ,listeye adını yazdırıp,belki çekilişi unutanlar olabilir diye,
çekilişe yakın bir tarihte hepinizden özel ya da profilden mesaj isteyeceğim,
sonra listede artı koyacağım ki,netleştirmek adına...

Son düzenleme:
X