Yılbaşı çekilişi hakkında

yok ben yazamam beden falan:eek:lmaz::eek:

resimde koyamam nazar falan değer sonrakaydirigubbakcemile3

şaka bir yana kızlar,ben kıyafet alınmasına sıcak bakmıyorum.beden aynı olabilir ama kalıplar farklı

farklıdır ayakkabıda da durum öyle ama sizin tercihiniz yine de.ama bana kıyafet gelmesini istemem

şahsen.çünkü ayıptır söylemesi biraz şişkoyumda herşeyi giyemiyorum.:hulya:

yok ben yazamam beden falan:eek:lmaz::eek:

resimde koyamam nazar falan değer sonrakaydirigubbakcemile3

şaka bir yana kızlar,ben kıyafet alınmasına sıcak bakmıyorum.beden aynı olabilir ama kalıplar farklı

farklıdır ayakkabıda da durum öyle ama sizin tercihiniz yine de.ama bana kıyafet gelmesini istemem

şahsen.çünkü ayıptır söylemesi biraz şişkoyumda herşeyi giyemiyorum.:hulya:

bir de tarz meselesi var ... ama mesela pijama olabilir ya da ev terlikleri almak isteyenler için bu bilgiler önemli olabilir...

songül abla geçmiş olsun.
Bence sevdiğimiz renkler ve hobilerimizi takmaktan hoşlandığımız aksesuar vb gibi olabilir.

merhaba hatunlar,bence kıyafet çok sıradan ve eskiyen bir hediye,daha kalıcı ve saklanabilecek,seneler geçsede baktığımızda hatırlanabilecek hediyeler olsa daha iyi olur.mesela aksesuar,süs eşyası,takı...

evt kıyafettense ben bekar birine çeyizine koyabileceği ileride de kullanabileceği bişey almak isterim.
herkesin fikri ve zevki tabiiki farklıdır ama
ben alacağım hediyenin işe yaraması gerektiğini düşünenlerdenim

hediye almak zor gercekten tanımadıgın bırıne
ama bencede gıyımden ziyade hediyelik eşya, takı, kitap, parfumerı, kemer, cüzdan vs seyler daha ıyı olur en azından uymadı değiştirelim sorunu olmaz
bende sımdıden dusunuyorum acaba ne alsam dıye :)

ben kişisel ölçüleri ve zevklerini anlatan ufak bir anket önermiştim ancak rabet görmedi gerek yok dediler ama ben hala konması taraftarıyım o kadar kalabalığızki kim neden hoşlanır , bedeni ne , hangi rek sever, takı kullanırmı, az çok bilmek gerek
yada cocugu varmı belki çocuğuna bir hediye alırız o daha rahat olur bir oyuncak mesela

bnde yazdım bılgılerımı.o olabılır şu olabılır dıyemıcem.sonuçta HEDıYE.KıŞı NE ıSTERSE onu almalı bence.

kısssslarr bende katılmak istiyorum benim ismimide yazar mısınız opuyorumnanaktan

ben kişisel ölçüleri ve zevklerini anlatan ufak bir anket önermiştim ancak rabet görmedi gerek yok dediler ama ben hala konması taraftarıyım o kadar kalabalığızki kim neden hoşlanır , bedeni ne , hangi rek sever, takı kullanırmı, az çok bilmek gerek
yada cocugu varmı belki çocuğuna bir hediye alırız o daha rahat olur bir oyuncak mesela

bence kişi belli olduktan sonra alcağın hediyeye göre bedenini ayakkabı numarasını vb.
gibi bilgilerini sorabiliriz şimdiden gerek yok gibi

bana kırmızı don alın kaydirigubbakcemile3

eğer bana cıkarsan sana bikac cesit kırmızı don alcam delikafadulden
hediye konusuna gelince bencede kıyafet uymayabilir takı aksesuar cüzdan kemer kitap vb.. şeyler en uygunları tabi bi arkadasımızında dedigi gibi terlik pijama tarzı hediyeler için iyi kötü kilosunu falan bilmek lazım :hulya: en azından herkesin kendine göre bir tarzı rengi falan olabilir bunları bilsek fena olmaz hani CADIARZU

eğer bana cıkarsan sana bikac cesit kırmızı don alcam delikafadulden
hediye konusuna gelince bencede kıyafet uymayabilir takı aksesuar cüzdan kemer kitap vb.. şeyler en uygunları tabi bi arkadasımızında dedigi gibi terlik pijama tarzı hediyeler için iyi kötü kilosunu falan bilmek lazım :hulya: en azından herkesin kendine göre bir tarzı rengi falan olabilir bunları bilsek fena olmaz hani CADIARZU

Bende Boy boy Resim çektiririm
avatara Koyaarımm kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar hediye olarak illaki herkes kıyafet vs. türü şeyler alacak diye bir şey yok, kimin gönlüne ne düşerse, kesesine ne uyarsa onu alacak tabi ki,
benim şahsi görüşümdü eğer aramızda bu tarz hediye almayı düşünen arkadaşlar olursa, böyle bir topicte ön bilgi olurdu ve çekilişte çıkan arkadaşımıza bu vb. sorular yöneltmez sadece kendisiyle tanışıp sohpet imkanımız veya güzel bir dostluk olurdu.
eğer daha önceden tanımadığımız bir arkadaşımız bize çekilişte çıksa, direk örn.kaç beden giyiyorsun diye sorsak hoş mu olur?:uhm: bence olmaz...
ben sadece fikrimi beyan etmek istedima.s.

kızlar hediye olarak illaki herkes kıyafet vs. türü şeyler alacak diye bir şey yok, kimin gönlüne ne düşerse, kesesine ne uyarsa onu alacak tabi ki,
benim şahsi görüşümdü eğer aramızda bu tarz hediye almayı düşünen arkadaşlar olursa, böyle bir topicte ön bilgi olurdu ve çekilişte çıkan arkadaşımıza bu vb. sorular yöneltmez sadece kendisiyle tanışıp sohpet imkanımız veya güzel bir dostluk olurdu.
eğer daha önceden tanımadığımız bir arkadaşımız bize çekilişte çıksa, direk örn.kaç beden giyiyorsun diye sorsak hoş mu olur?:uhm: bence olmaz...
ben sadece fikrimi beyan etmek istedima.s.

evet ya o zaman hediyenin sürpriz özelliği kalmaz... :sm_confused:

o yüzden herkes önce kaç beden don giyiyo bunu yazsın :roflol:

bence ne hediye alırsak alalım yanına bi de kırmızı don koyalım :jeyyar:
yeni yıla bereketli başlayalım zemuszemus

Son düzenleme:
X