- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
:mymeka::mymeka::mymeka:
ne vuruyon olm tamam ya gönderdim songül ablaya son isimleri :dilcikar:
senin adın sıpaydiii ama ben daha hızlıyım alırım anahtarını mikeee şakkıdı
ayyyy aşkımm hoşgelldin..seni lissteye yazar arkadaşlar..katılmana çokkkkkkkk sewindim bebemmmmmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile[/QUOTE]megrayn[
Bu arada yurtiçi-yurt dışı çekilişini ayrı yapacaksanız eğer benide yurt içi listesine alır mısınız?
Uzun zaman oldu bir kez daha katılayım çekilişe.Hayırlı olur hepimiz için inşAllah....
ayyyy aşkımm hoşgelldin..seni lissteye yazar arkadaşlar..katılmana çokkkkkkkk sewindim bebemmmmmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Listemizin son hali arkadaşlar...
yalnız yurtdışında olanlar bizlere bilgi versin lütfen...
Bende katılmak istiyorum benide eklermisiniz.
tamamdır canım,listedesin,
bu arada tekrarlamak istiyorum,listemizin son hali
konunun ilk mesajındadır...
küçülde cebime gir barisen küçüksen bende miniğim :dilcikar:
Bende katılmak İstİyorum
yurt dısında yasıyorum.ama kuraya katılmak ıstıyorum.gecen gunde yazdım olurmu dıye bana cevap yazan olmadı.ben hedıyemı aıleme yollarım o gereklı kısıye yollar benım hedıyemde aıleme yollanır onlar bana yollar.boyle olursa benıde ekleyın lutfen.yalnız bana haber verılırse sevınırım.sımdıden tesekkur ederım.. opuyorumnanaktan
arkadaslar bende katılmak isterim ama bana cıkan x kişiyi ben nasıl ögrenicem???
:roflol::roflol::roflol:
Pasaklı kesin becerememişsindir
arada dövmek Lazım unutma diyeklava::mymeka::teselli:
heeee doğru yaa ne bileyim tanrıça filan olunca böle gözümde büyüttüm sanırım... kaydirigubbakcemile3
ben kendıme neyi beğenirsem alacağım kişiyede oyle şık bişey alcam:hulya:
bana çıkan çok şanslıopuyorumnanaktan
çekilişi songül ablam ben elif yapcaz zemuszemus
heycanlanınzemuszemus
benide eklemeyi unutma selin cadısı bu hediyeler nasıl yollnacak ne zaman yollancak benim aklımda hediyem bile yokben kendıme neyi beğenirsem alacağım kişiyede oyle şık bişey alcam:hulya:
bana çıkan çok şanslıopuyorumnanaktan
çekilişi songül ablam ben elif yapcaz zemuszemus
heycanlanınzemuszemus