Yılbaşı çekilişi hakkında

megrayn[ alıntı
Bu arada yurtiçi-yurt dışı çekilişini ayrı yapacaksanız eğer benide yurt içi listesine alır mısınız?
Uzun zaman oldu bir kez daha katılayım çekilişe.Hayırlı olur hepimiz için inşAllah....[/QUOTE]
ayyyy aşkımm hoşgelldin..seni lissteye yazar arkadaşlar..katılmana çokkkkkkkk sewindim bebemmmmmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ayyyy aşkımm hoşgelldin..seni lissteye yazar arkadaşlar..katılmana çokkkkkkkk sewindim bebemmmmmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile[/QUOTE]

Canım Songül Ablaya Özelden msj atabilirsen eğer.
Çok iyi olacak. Diğer Sayfalarda kendisi var.

ayyyy aşkımm hoşgelldin..seni lissteye yazar arkadaşlar..katılmana çokkkkkkkk sewindim bebemmmmmmmmmkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Canım Songül Ablaya Özelden msj atabilirsen eğer.
Çok iyi olacak. Diğer Sayfalarda kendisi var.[/QUOTE]
tamam canım..özelden yazarım..saolllalkisalkisalkis

Arkadaşlar

* Liste İlk sayfadadır.
* Yeni gelen Arkadaşlar Lütfen "Songül" isimli üyemize eklemesini söylermisiniz?
* Tek Tek geriye dönüp bakmaması için Şeniz​

Listemizin son hali arkadaşlar...
yalnız yurtdışında olanlar bizlere bilgi versin lütfen...

yurt dısında yasıyorum.ama kuraya katılmak ıstıyorum.gecen gunde yazdım olurmu dıye bana cevap yazan olmadı.ben hedıyemı aıleme yollarım o gereklı kısıye yollar benım hedıyemde aıleme yollanır onlar bana yollar.boyle olursa benıde ekleyın lutfen.yalnız bana haber verılırse sevınırım.sımdıden tesekkur ederım.. opuyorumnanaktan

küçülde cebime gir bari sen küçüksen bende miniğim :dilcikar:

heeee doğru yaa ne bileyim tanrıça filan olunca böle gözümde büyüttüm sanırım... kaydirigubbakcemile3

Bende katılmak İstİyorum

aaaa umudum ben de sana ve bikaç kişiye yazcaktım... sen benden önce davranmışsın...

canım yurtdışındakiler için ayrı bir çekiliş düşünülüyor ama senin dediğin gibi adres olarak annenin adresini verebilirsin elbet...

arkadaslar bende katılmak isterim ama bana cıkan x kişiyi ben nasıl ögrenicem???

aralığın 17si gibi çekilişi yapmayı düşünüyoruz canım... o tarihlerde takip edersen öğrenebilirsin... bir de bu konuya abone olursan zaten sürekli takip edebilirsin yerimseniben

katılmak için de songüle özel mesaj atabilirsin ;seni listeye ekler...

ben listedeyim...ama megrayın arkadaşmızda listee yok...
hallbükii yazın benide demişştiii.....

ben kendıme neyi beğenirsem alacağım kişiyede oyle şık bişey alcam:hulya:
bana çıkan çok şanslıopuyorumnanaktan
çekilişi songül ablam ben elif yapcaz zemuszemus
heycanlanınzemuszemus

heycanlanınzemuszemus

ben de öyle yapacağım ama son anda hediyeyi göndermekten vazgeçebilirim ...
o yüzden bana çıkan şanslı mı yoksa şansız mı son anda belli olacak -tatlicadiarzu-

heycanlanınzemuszemus
benide eklemeyi unutma selin cadısı bu hediyeler nasıl yollnacak ne zaman yollancak benim aklımda hediyem bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…