Yılbaşı çekilişi hakkında

songulcum soledım ama okumadın galıba ben her sayfayı tek tek okudum arkadasım oldugu ıçın soluyorum masummasal yok bu lıstede bıde kazen onların msjını gormustum benıde ekleyın dıye bu ıkısı dıkkatımı cektı cıktılarmı acaba bunu bılmek ıstıyorumm lutfennnn cvp

benide yazarmısın canım bende katılmak istiyorum
birde çekilişi kim yapıcak merak ettim

çok heyecanlandım ya valla ben çıkacak olan arkadaşıma hediyemi düşüdüm bilem o kadar benimsedim olayı düşüünn yanii:KK70: :kahve:

Listeye baktım da bu iş bir hayli zor olacağa benziyor...
O kadar insanı birbiriyle eşleştirmek çok zaman alabilir.
Görevli arkadaşlara kolay gelsin...

ne bılıyım ben hedıye gonderırım ama karsımdakı kısı gondermezse yada sallama amaclı garıp gurup bırsey atarsa pek mmunnun kalmam aslında ıstıyorum katılmayı ama bunlar aklıma gelıo

cunku bugune kadar hedıye oalylarında hep kazım yemısımdır :)

Okul zamanlarımda böyle çekilişler olurdu katılırdım bir hevesle çok hoşuma giderdi.Hep güzel hediyeler alırdım emek verirdim bu işe gerçekten savsaklamayı sevmezdim.Bana çıkan şanslı arkadaşım sevinirdi teşekkür ederdi bol bol.Bana bir gelirdi hediye ben şok :) annemler falan gülerdi.Kendimi salak gibi hissederdim, evde bana gelen hediyeyi gösterince alay ederdi bizimkiler.Şimdi senin yazını okuyunca o geldi aklıma.Aman yanlış anlaşılmak istemem.Başıma geleni yazdım sadece öylesine.Anılarım depreşti çekiliş denince yine.Herkes gönlünden ne geçiyorsa onu alsın.

Bu arada yurtiçi-yurt dışı çekilişini ayrı yapacaksanız eğer benide yurt içi listesine alır mısınız?
Uzun zaman oldu bir kez daha katılayım çekilişe.Hayırlı olur hepimiz için inşAllah....

bende çok korktum böcük sana sarılabiler miyim laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

tamam ama çok sarılma bak küçücük bi böcüüm ezilirim filan maazallah :ecrin_bebek:

çok heyecanlandım ya valla ben çıkacak olan arkadaşıma hediyemi düşüdüm bilem o kadar benimsedim olayı düşüünn yanii:KK70: :kahve:

ben de çeşitli alternatifler düşünüyorum...evli - bekar - çocuklu - çalışan vs...bir sürü kriter var ... ama ben birine hediye alırken kendi beğendiğim şeyi alırım genelde... ve genelde de içim gider keşke kendime alsaydım diye -tatlicadiarzu-

Okul zamanlarımda böyle çekilişler olurdu katılırdım bir hevesle çok hoşuma giderdi.Hep güzel hediyeler alırdım emek verirdim bu işe gerçekten savsaklamayı sevmezdim.Bana çıkan şanslı arkadaşım sevinirdi teşekkür ederdi bol bol.Bana bir gelirdi hediye ben şok :) annemler falan gülerdi.Kendimi salak gibi hissederdim, evde bana gelen hediyeyi gösterince alay ederdi bizimkiler.Şimdi senin yazını okuyunca o geldi aklıma.Aman yanlış anlaşılmak istemem.Başıma geleni yazdım sadece öylesine.Anılarım depreşti çekiliş denince yine.Herkes gönlünden ne geçiyorsa onu alsın.

Bu arada yurtiçi-yurt dışı çekilişini ayrı yapacaksanız eğer benide yurt içi listesine alır mısınız?
Uzun zaman oldu bir kez daha katılayım çekilişe.Hayırlı olur hepimiz için inşAllah....

bu sefer öyle olmaz umarım yerimseniben

bence profilinde bilgisi olmayanlar bi kaç bilgi eklesin istatik kısmındaki hakkımda yazan bölüme yani yaş boy kilo çoluk çocuk vs evlimi bekarmı bunlar tarz bakımından yeterli gibime geliyor yani evli insana ayrı bekara çocukluya bilgmiz olursa daha kolay olur işimiz :uhm:

Çok değişik olacağa benziyorkaydirigubbakcemile3 Ben ilk defa katılacağım hadi hayırlısı:teytey:

waoooww çok hızlısınız hatunlar :lepi: hediye bile düşünenlerimiz var , ne güzel yaa daha bir heyecanlandım şimdi zaten adrenaline ihtiyacım vardı :))

:kedi: aaa dün benimde aklımdaydı katılmak isteyenlere söyleyecektim Songül ablaya ulaşmalarını unutmuşum, hay kafama :mymeka:

X