lennnnnnn çekilin geldım noluyyyy benden habersiz:hulya:
pasahlı ve böcükk alcm ulen paçanzı:hulya:
lennnnnnn çekilin geldım noluyyyy benden habersiz:hulya:
pasahlı ve böcükk alcm ulen paçanzı:hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy çok korktuuum laelaelaelaelae
kız selin sabah bişi gördüm hemen aklıma sen geldin valla
"selin ağda ve sir salonu " lülülülülülü
ne bılıyım ben hedıye gonderırım ama karsımdakı kısı gondermezse yada sallama amaclı garıp gurup bırsey atarsa pek mmunnun kalmam aslında ıstıyorum katılmayı ama bunlar aklıma gelıo
cunku bugune kadar hedıye oalylarında hep kazım yemısımdır :)
bende çok korktum böcük sana sarılabiler miyim laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
çok heyecanlandım ya valla ben çıkacak olan arkadaşıma hediyemi düşüdüm bilem o kadar benimsedim olayı düşüünn yanii
Okul zamanlarımda böyle çekilişler olurdu katılırdım bir hevesle çok hoşuma giderdi.Hep güzel hediyeler alırdım emek verirdim bu işe gerçekten savsaklamayı sevmezdim.Bana çıkan şanslı arkadaşım sevinirdi teşekkür ederdi bol bol.Bana bir gelirdi hediye ben şok :) annemler falan gülerdi.Kendimi salak gibi hissederdim, evde bana gelen hediyeyi gösterince alay ederdi bizimkiler.Şimdi senin yazını okuyunca o geldi aklıma.Aman yanlış anlaşılmak istemem.Başıma geleni yazdım sadece öylesine.Anılarım depreşti çekiliş denince yine.Herkes gönlünden ne geçiyorsa onu alsın.
Bu arada yurtiçi-yurt dışı çekilişini ayrı yapacaksanız eğer benide yurt içi listesine alır mısınız?
Uzun zaman oldu bir kez daha katılayım çekilişe.Hayırlı olur hepimiz için inşAllah....
tamam ama çok sarılma bak küçücük bi böcüüm ezilirim filan maazallah :ecrin_bebek:
benide eklememişsiniz
:kedi: aaa dün benimde aklımdaydı katılmak isteyenlere söyleyecektim Songül ablaya ulaşmalarını unutmuşum, hay kafama :mymeka: