Yılbaşı çekilişi hakkında

varya kime hediye gönderdiğimi söylememek için zor tutuyorum kendimi ya
o arkadaşta meraklandıkça üzülüyorum

kurbanın ben olabilirmiyim?delikafadulden:uhm::tomato::tomato:

ben mücadele etmekten vazgeçtim arkadaşlar,kurbanım dün sabah itibariyle(yurtiçi kargonun yalancısıyım) hediyesini almış görünüyor.

ama en ufak bir hareket yok kendisinden.neyse o yazmadı ama ben burdan ona şunu demek istiyorum;
"ne demek canım lafımı olur,güle güle kullan":hulya:

:1no2: :1no2: :1no2: :1no2: almadım canım alsam aldım demem mi:tomato: :tomato: :tomato:

yalancı yurtiç kargo yaa. bide fazladan para verdim. arkadaşıma hediye gittiğinde mesaj gelecekti bana. nerdeeeeeeeeeee... arkadaş dün hediyesini almış bugun oldu hala tık yokk... hemen arayıp bir fırçalayayım ordakileri...

bugünde akşam oldu,ne hediyeden haber var ne yollayacak arkadaşdan, sanırım bana gelmeyecek hediye,hediyesinde değilimde o mutluluğu yaşamak isterdim şahsen mafoldumben

bugünde akşam oldu,ne hediyeden haber var ne yollayacak arkadaşdan, sanırım bana gelmeyecek hediye,hediyesinde değilimde o mutluluğu yaşamak isterdim şahsen mafoldumben

canım göndermiştir ya yarın sende olur belki yada bazı arkadaşlar varya henüz gönderemeyen onlardan birine çıkmışsındır
hem bak benim gönderdiğim hediyede ulaşmadı daha arkadaşa
salı günü gönderdim belki yarın gider belkide teee hafta başına kalır
üzme sen canını kimse göndermezse ver adresini ben gönderirim sana yılbaşına kadar opuyorumnanaktan

Sevgili kurbanım;
Bu satırları sana sıcacık sobamın yanından cızırdayan ibriğimin eşliğinde yazıyorum.
Biraz önce Ptt'den geldim barkodu almak için.Görevli bana sizin kargonuzu ben gönderdim ama başkası işleme sokacaktı, ismi yazmamış kargo isimsiz olunca çıkmamış ben de farkettim durumu hemen ismini yazıp çıkardım dedi,kargo şu an Bilecik'te hala.Ben de bir tek bizim ilçede böyle olduğunu, diğer yerlerde bu işin tıkır tıkır yürüdüğünü burada bizim kargo sorununu hep yaşadığımızı söyledim..Yine hafta sonu girecek araya Pazartesi'ye kalacak dedim..Görevli yok kalmaz haftasonuna Cuma gider dedi.
Bu kargo olayı da beni yeterince gerdi..Ne benim kargom ulaştı ne ben kargoma ulaşabildim..Hadi benimki geç gelsin de kurbanıma ulaşsaydı yahu kızacağız meraktan çatlamış bekleyip duruyor hediyesini

Hööfff...

kızlar bende gönderdim ama kurbanım ewde yokmuş haber kağıdı bırakmışlar kurbanım bi kontrol etsin hediyem gelemdi diyor

hani benim hediyem mımızı donum mafoldumben
gelmedi ya :ecrin_bebek:
telefon açın az çabuk olsunlar -tatlicadiarzu-

Ben hediyemi aldım. Hediyem ızmir'den gelmiş isimde yazıyor ama arkadaş nickini yazmamış. :) Çok teşekkür ederim çok cici şeylerdi... Çok beğendim.

hihoyyyt hihoyyytbende bugün son anda hediyeme kavuştum.eccem çok teşekkür ediyorum çok beğendim hepsini tatlım.ayrıca yazdıklarımı takip ederek kırmızı don koymamana çok sevindim çünkü bütün gün boyunca gözlerim kapıda beklememe rağmen birşey gelmeyince 5 dk.lığına arka tarafa sigara içmeye gittiğimde gelmiş kargom ve dr.um teslim almış.içeri bir girdim akannehir15 kişi paketin etrafına toplanmış beni bekliyor açmam için (ki 5 i erkek personel).don çıksaydı çok fena rezil olacaktım yani

fotoğrafları 1-2 saat sonra öbür topiğe koyarım.bu arada iki çikolatan iki küçük kıza hediye oldu.yani tatlım 3 kişiyi mutlu etmiş oldunŞeniz

beğenmiş olmana çok sevindim don olayında da sen çok meraklı dr var deyince aldım ama göndermedim bende kaldı :kedi:

iyi günlerde kullan inş ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…