Yılbaşı çekilişi hakkında

eveeettt hani benim hediyem,
hala gelmedi ya,artık bende merakla bekliyorum...
acaba hangi kargo,bilsem arayıp öğreneceğim...

eveeettt hani benim hediyem,
hala gelmedi ya,artık bende merakla bekliyorum...
acaba hangi kargo,bilsem arayıp öğreneceğim...

bende çok merak etmiştim bekliyordum deli gibi ama en çok kimin bana hediye almasıydı pasaklımda ser verdi sır vermedi saolsun taki salı gününe kadar süprüz oldu benim için opuyorumnanaktan

evet lugesya teşekürler songül ablacım ara ara bulamadım hediyeler eşimde o almış şubeden akşama kadar nasıl sabredicem ben ayoll

kızlarımmmm benımde hediyem geldi çok güzelçok beğendm ama arkadasın nıkı yazmıyor sürdüyor hala gizeminikaydirigubbakcemile3
çok şk br takı kutusu,aynı model ve tarzdan bir anı defteri,bir yuvarlak ayna birde şık süs tabikkkkkiiiiii birde kırımsı donum:hulya:
çok ama çok tşk ederim
çok sevndrik oldummmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

bende çok merak etmiştim bekliyordum deli gibi ama en çok kimin bana hediye almasıydı pasaklımda ser verdi sır vermedi saolsun taki salı gününe kadar süprüz oldu benim için opuyorumnanaktan

ay baktım heyecandan hastanelik olmuşsun dyanamadım tatlım dedim azıcık ucundan çaktırsam mı Şeniz

kızlarımmmm benımde hediyem geldi çok güzelçok beğendm ama arkadasın nıkı yazmıyor sürdüyor hala gizeminikaydirigubbakcemile3
çok şk br takı kutusu,aynı model ve tarzdan bir anı defteri,bir yuvarlak ayna birde şık süs tabikkkkkiiiiii birde kırımsı donum:hulya:
çok ama çok tşk ederim

songül abladan vardır ismi kim gönderdiyse sana hihoyyyt

songÜl abla nasıl ulaŞabılırız arkadaŞlara yaa... Ben ızıne Çıkıcam ıŞ adresımı verdım. Gıdemıyorum da...

nerde benim hediyem hihoyyyt:1ninca:lülülülülülü

ciclerinizi güle güle kullanın hanımlar

selıncım geÇmıŞ olsun. GÜle gÜle kullan... Senın de heyecan hala bıtmemıŞ... Kım olduĞunu yazmamıŞ ya arkadaŞ... GÜle gÜle kullan.darısı baŞıma artık...

çok ama çok tşk ederim

T/S Kılıç

kurbanımm şimdi tekrar aradım ben kargoyu
salı günü vermiştim unuttukları için paketi dün çıkarmışlar :eek:klava:
aslında bugün varması gerekiyordu ama yarına kalmış o yüzden çok canım sıkıldı
kurbanım senden de özür diliyorum
ve bi daha hiçbirşeyi ptt ile göndermeyi düşünmüyorum :eek:klava:

X