Yılbaşı çekilişi hakkında

ya varyaa çok eglenceli olmuş yaaa..çok pişmanım girmedgime çokkkk...neyse bi dahaki sefere ihşallh...

Ah gülüm ya,vallahi kafamda isimler,adresler iyice karıştı..
dün Elifim hediyelerinin resimlerini gösterdi bize,ama
hediyeleri gönderen arkadaşımız nickini yazmamış,benimde aklımda papatyaprenses vardı,
dün yazdım hemen,ama şimdi düşündüm,tekrar listeye baktım,bensizsewme göndermiş,
yani dünkü yazdığımı düzelteyeim dedim canım,yoksa rahat etmezdi içim...

songül ablacım evet karışmış ben elif ablaya değil elif ablacım bana gönderecek aklında kalmamın sebebi bu sanırımm kaydirigubbakcemile3

kurbanımda benim gibi kapının çalmasını bekliyo ama yarın elinde olcak hediyesii saat başı takipteyim yerimseniben

bende yolladım bugun cok sukur ama ıcıne ne nıcıkımı yazdım nede bısı ole acele oldukı kosturmadan fırsat bulamadım ama ınsallah begenır begenmesse cok uzuurum ole sıparıs felan vermemış ama kımızı donunu aldım bana gelmemış malesef o kadasrda dedım camasır manyagıyım olsun ben kurbanıma alırken bı tanede kendıme aldımm yılbasına kırmısızgırememm:)) ruyamsın arkadasım guzel bır esarp almış sevındım ve tesekkur ederım burdan saol arkadasım

ya ben salı günü gönderdim adama özene bezene vardim iki tane not vardı içinde birini düşürmüşş apartmanın girişinde buldumm :eek:lmaz: tabi biz kolileriz dedi bi poşetin içine koydu ama umarım poşetle koymamıştır o zmn tam çoşarım Çok üzgünüm çoook

kızlar ben bugün sabahtan beri evde yokum
buluşmam vardı kaydirigubbakcemile3
ama sanırım gelmemiş zaten, gelse bir not bişey olurdu fisfisfis

ohhhh rahatladım ya.çok şükür sağ salim yerine ulaşmış.güle güle kullan canım iyi günlerde...

kızlar iyi gecelerrrr...
oley benimde kargom geldi..ay adresi verirken kapı nosunu yanlış yazmışım.çok üzüldüm gelemicek diye..ama zafer benimmm.kargoma ulaştım.sağolsun mavrulam canım benim göndermiş.çok güzeller.çok güzel bir foto albüm ve el emeği kolyesi opuyorumnanaktansağolsun.hediyelerin resimlerini inşallah yarın öbür topiciğe eklicemm.mavrulam canım benim geçmiş olsun bu aradaaaaaa:1hug:
kurbanım kargoda geç işlendiğinden dolayı hediyen yarın elinde inşallah..

Eğer yamulmuyorsam benim kurbanı olduğum kişi benimle en başından beri oynadı durdu, hala da devam ediyo, bana çıkan sen değilsin hikayesi yapıyo ama artık eminim galbam :nazar:
Başlarda uyanamadım ama şimdi başkası yollarsa şaşırcam :hulya:

canım göndermiştir ya yarın sende olur belki yada bazı arkadaşlar varya henüz gönderemeyen onlardan birine çıkmışsındır
hem bak benim gönderdiğim hediyede ulaşmadı daha arkadaşa
salı günü gönderdim belki yarın gider belkide teee hafta başına kalır
üzme sen canını kimse göndermezse ver adresini ben gönderirim sana yılbaşına kadar opuyorumnanaktan

sağol canım desteğin için ama songül ablam özelden yazmış arkadaşa hiç dönmemiş geriye,yahu insan bi cevap veriri değil mi

sağol canım desteğin için ama songül ablam özelden yazmış arkadaşa hiç dönmemiş geriye,yahu insan bi cevap veriri değil mi

haklısın cnm seni çok iyi anlıyorum bende dünden beri kurbanıma bi ses ver diyorum ses yok ama kargo teslim edildi diyor begenmedimi acaba yaa :1no2:

haklısın cnm seni çok iyi anlıyorum bende dünden beri kurbanıma bi ses ver diyorum ses yok ama kargo teslim edildi diyor begenmedimi acaba yaa :1no2:

pamuğum belki seninkide nete giremiyodur.

moonserose seninki kim bi özelden atsana ismini belki tanıdık biridir ulaşmaya çalışalım
o arkadaşa kim göndermiş onu bulalım

günaydınlar :kahve:hala beklemedeyim gelen giden kargo yok amannn sonuçta gelecek değil mi napim stres yapınca hızlı mı gelecek:nazar: gelecek yani umarımbenneyaptımki

umarım nete giremedigindendir...gerci ben ufak bi mektupda telefonumuda yazmıstım...

uu o zaman farklı
benim gönderdiğim arkadaş sağolsun alır almaz mesaj gönderip teşekkür etmiş
böylece bende meraktan kurtulmuş oldum

sen gönderdin hediyeni bundan sonrası ona kalmış hiç üzme canını
sen ekle aldıklarının resimlerini boşver onu

X