Yılbaşı çekilişi hakkında

ben geldim kızlaaarrr
hediyemi gonderdiim ama paketi pek de guzel olmadı evden cıkarken paketsiz gittim nasılsa orada paketlerim diye ama guzel paketleyemedik arkadas kusura bakmasın aldıgında :) ama guzel şeyler koydum livle bulustuk donunu da aldıık pakete sıkıştırdık yolladım gittiii hadi hayırlı olsun

sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)

Canım beğendiğine çok sevindim güzel günlerde kullan ayrıca işine yarıyan bişey olması dahada mutlu etti beni opuyorumnanaktan ayrıca beni telefonla aramakta büyük bi incelikti :kedi: dilerim dostluğumuz daim olur.. burada süpriz sanırım beni aramandı öyleyse eğer gerçekten çok şaşırdımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bana alıcak kişi gönderidimi bari onu sölesin valla çağrı atsın anlarım ben en azndan beklerim biraz avuturum gendümü

kızlar ya bende bugün aksilikler yüzünden gönderemedim.teyzem ameliyata gidecek onun işlemleri için uğraşıyoruz.kurbanım özür diliyorum.sanırım anca yarın akşamüstü gönderebilecğim.:KK43:.

bende eşime verdim yollamıştır umarım..paket süsleyemedim diğer arkadaşlar gibi üzüldüm kocamanda oldu ,eşime verdiğimde gözleri pörtledi bu paketi kaç liraya gönderirler haberin varmı diye..işallah arkadaş beğenir opuyorumnanaktan

bende yarın yolluyorum çarşambaya kurbanımın elinde olur...
1 saat oldu yoldan geleli. 7 saat otobus yolculuğu öldürdü beni valla...

:1hug:
Canım beğendiğine çok sevindim güzel günlerde kullan ayrıca işine yarıyan bişey olması dahada mutlu etti beni opuyorumnanaktan ayrıca beni telefonla aramakta büyük bi incelikti :kedi: dilerim dostluğumuz daim olur.. burada süpriz sanırım beni aramandı öyleyse eğer gerçekten çok şaşırdımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5DİLERİMMM........ EVET ARAMAMDI SÜRPRİZ GERÇİ TEREDDÜT ETTİM TANIMADIĞIN BİRİNİN ELİNE CEBİN GEÇTİĞİ İÇİN RAHATSIZLIK DUYARMISIN DİYE AMA TEREDDÜT ETTİĞİM GİBİ OLMADI EVET İŞİME YARAYCAK DÜĞÜN RESİMLERİ KOYACAĞIM ORTALIKTA KALMIŞTI :1hug:

sevgılı kurbanım bende cok cok ozur dıleyerek yollayamadıgımı soluyorum bı kac gundur okadar yogun ve sıtreslı gunler yasıyorumkı affet benı saglık acısından aılevı nedenlerden dolayı cıddı problerım varr eger canıma kıymassam bu gıdısle bı ıkı gun ıcınde kargoya verıcem kım oldugunu bılmıyosun suan ama yıne ozur dılerımm :KK43:(((

sevgılı kurbanım bende cok cok ozur dıleyerek yollayamadıgımı soluyorum bı kac gundur okadar yogun ve sıtreslı gunler yasıyorumkı affet benı saglık acısından aılevı nedenlerden dolayı cıddı problerım varr eger canıma kıymassam bu gıdısle bı ıkı gun ıcınde kargoya verıcem kım oldugunu bılmıyosun suan ama yıne ozur dılerımm :KK43:(((

tööbee töbee
ne canına kıycan be deliii
duymayım bi daha
gelir seninn kaydirigubbakcemile yolarım yaniiiii:teselli:

ben hediyemi aldıım yarın sabah yolluyorum
saygıdeğerr kurbanıım inşallah beğenirsiin çok kararsız kaldıım ama umarıım hoşuna giderler :sinifsinif:

çenebazım eğer bensem beniç içinde sorun deel :roflol:

ooy canımsın :1hug: ama sana da renk vermicim kaydirigubbakcemile2

ayrıca da ablam geldi hihoyyyt apar topar fırladım, kargoyu yetiştirdim kapanmadan hihoyyyt

çarşambaya elinde olur diye düşünüyorum, inşallah beğenir, ben çok beğendim, kendi kullandığım ve çok sevdiğim bişiy opuyorumnanaktan

bende hedıyemı bu gün gönderdım sanırım yarın ulaşırrr elıne..bende öyle özene bezene süsleyemedımmm aşırı abartılı şeyler alamadımm umarımm kurbanım paketı acıncaa yüzünde ufacıkta olsa bır tebessumm belırırse ne mutlu banaaa...inşallah beeğenırsınızz ..küçük oğlum anca onları alıp yollama ımkanı sağladı banaa keşkee zamanım olupta daha çok gezıp daha çok düşünmeye vaktım olsaydıdaa o güzell ınsanaa kendısı gıbı şeker hedıyelerr alabılseydımm umarım beğenırrr...,aslında çok farklı düşüncelerım vardı doğru dürüst not bılem yazamadımm yaaa heyecan yaptım sanırımmm :KK43:( mazur gör ablacım benııı

gönderemeyen arkadaşlarr eğerr kurbanlarınızdan bırı bensemm sorun değil ne zaman musaıt olursann bırkaç günlük geçikmee elbettekı problem olmazz benım içinnn...

Son düzenleme:
ay ben kime çıktım acabaaaa

Zeynacım hediyeni beğenmene sevindim canım.Keşke bi tanesi de kırılmasaydı yaa :KK43:( Güle güle kullanın

bana çıkan arkadaşta kusura bakmasın bu gün yollayamadım yarın kendim gidip vericem kargoya eşim götürücekti hesaplar uymadı bana kaldı inşallah arkadaş beğenir uzak bir yere gidecek cumaya kadar varır heralde.

Bana çıkan arkadaşta kusura bakmasın biraz sonra vericem kargoya ayrıca çok gezebilme fırsatım olmadığı için hediyelerim istediğim gibi olmadı ama inşallah arkadaşım beğenir.

kızlar günaydın
kurbanım dün sistemde bi arıza varmış almamışlar kargoyu
o yüzden bugün göndercem :KK43:
özürr diliyorum
bu arada poşetten kutuya koydum çok süsleyemedim ama

X