Yılbaşı çekilişi hakkında

5 dk önce kargoya verdim :eek: kırılacak bi ürün de vardı kargocu abla ben sararım dedi yani hediye paketinin üstünde olacak o sarılacak şey:sinifsinif: lütfen kusura bakma sevgili kurbanım :gitme: kendi el emeğim bi şey de koydum öğle arasında yaptım 30 dk içindekaydirigubbakcemile3tabi koşturmacadan bi şeye benzedi mi bilmiyorum inşallah beğenirsinŞeniz

Bende hediyemi gönderdim çok özel bi paket yapamadım :KK43: bide kırmmcı alçaktın ama her baktıgımda bi aksilik oldu alamadım küçük bi hediye yolladım ve yılbaşı kartı umarım gerçekten beğenceği bişey olmuştur güzel günlerde kulanırsın inşallahhh..

bende şimdi geldim kargodan gönderdim paket bende yapamadım not ta yazmadım ama özel bi msj atıcam arkadaşa

Bende hediyemi gönderdim çok özel bi paket yapamadım :KK43: bide kırmmcı alçaktın ama her baktıgımda bi aksilik oldu alamadım küçük bi hediye yolladım ve yılbaşı kartı umarım gerçekten beğenceği bişey olmuştur güzel günlerde kulanırsın inşallahhh..
sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)

ptt kargoyla gönderen arkadaşımız varmı hiç:emir_bebek:
kac güne gönderdiğimiz ulaşıyor onu soracaktım:1rolleyes:
bana daha hediyem gelmedi :lepi:

Son düzenleme:
sevgili wunsch, hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama gerçekten kendime almayı düşündüğüm birşey almışsın ayrıca çok şık gümüş ve mavi renklere bayılırım. 2,5 yıldr evliyim düğün resimlerimi koyacak bir kutu almam lazım diyip duruyordum sen gönderdin bana en güzel resimlerimi içinde saklayıp salonumun baş köşesine koyacağım. ayrıca kartın çokk güzel masamın üstüne yapıştırdım. tam solumda duruyor.çok teşekkür ediyorum sana :) ve benimde sana bir sürprizim olacak umarım şaşırmazsın :)

Hımmmm ne güzell canım zemuszemus
Beğendin bende çok merak ediyorum elbette hedyienin asla büyüğü küçüğü olmaz :eek:lmaz:

ptt kargoyla gönderen arkadaşımız varmı hiç:emir_bebek:
kca güne gönderdiğimiz ulaşıyor onu soracaktım:1rolleyes:
bana daha hediyem gelmedi :lepi:

canım ben de az önce ptt kargo ile yolladım her zaman kulandıgım bir kargo şekli ve ne geç 2 gunde gidiyor uzaklıga bağlı olarak

teşekkur ederim funmakopuyorumnanaktan
1,5 saatlik yol zaten benim gönderecegim yer
a.s

Son düzenleme:
hofffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben
acele acele çıktım bi heyecanla ptt ye girdim
baktım ki adresi unutmuşum senağlama
bugun acaip yoğundum kusura bakma kurbanım yarın göndereceğim :çok üzgünüm:

bende ptt ye bi gittim rahat 150 kişi vardı sonradan geri döndüm yurtiçi kargodan yolladım inşlah zamanında gider ya çok ta moralim bozuk koşuşturmadan paket bilem yapamadım herkeşler nasıda güzel süslemiş çok üzüldüm :a015:

bende korgoya verdim geldim.2 gün içinde elinde olacakmış.(uzakta biraz)umarım beğenir ve

iyi günlerde kullanır....

kızlar ya :gitme:
bugün yeğene bakıyorum, annesi hala gelmedi, iş görüşmesine gitmişti uzamış :gitme:
1 saate kadar gelirse yine koşa koşa gönderirim ama sanırım gelemeyecek...
kurbanım yarın göndersem olur mu mafoldumben

bende kargoya verdim :lepi:
ayy inşallah beğenir :kedi:
elimden gelenin en iyisini almaya çalıştım
umarım beğenir ben tek bir ürün gönderebildim maalesef :sinifsinif:
yarın büyük ihtimalle elinde olucak kendime alır gibi aldım ben beğendim umarm sende beğenirsin işine yarar:Saruboceq:
arkadaşım şimdiden kusura bakma daha fazlasını yapmak isterdim
Şeniz:kedi::sinifsinif:

nasl yani yaaa
sen aldın mı hediyeni
gelidi mi

geldi eccem geldi :)) hemde çok güzel çok beğendim. şimdi senden kestane şekerlerimi bekliyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın ak kara belli olacak.:)

X