Yılbaşı çekilişi hakkında

selam .. imzami görün die yaziyorum buraya :)
öpüldünüsss

Son düzenleme:
corummelek ;
ne zaman taşınıyorsunuz,hediyeniz yarın
gönderilirse uyuyor mu size,adreste olabilecek misiniz??

corummelek ;
ne zaman taşınıyorsunuz,hediyeniz yarın
gönderilirse uyuyor mu size,adreste olabilecek misiniz??

20 21inde yokum sadece onun dışında burdayım yarın yolum kargo tarafında ondan yarın atıcam

çok az kaldı beya cok heyecan bastı bana daha ne eklesem acaba hedıyelerımın yanına kurbanımıda tam tanımıyorumm(

ehehe saks mavisi gecelik ve kıımızı dooon :) yaa kırmısı don yerine kırmısı südyene çevirelim..bekar kıslara kırmısı südyen dierlerine kırmısı tanga :) kullanabilelim kaydirigubbakcemile2

çok az kaldı beya cok heyecan bastı bana daha ne eklesem acaba hedıyelerımın yanına kurbanımıda tam tanımıyorumm(

ahh benin aldığım arkadasta meraktan çatlıooo kim diee :) ben de şüpheleniyorum ama öğrenemdim halaa sengözlerimebaksanab

alt çamaşır almak daha kolay değil mi fisfisfis
çamaşırın bekarı evlisi mi olur ayol ilahi kaydirigubbakcemile3
bekar diye ince küçük bişiler almak istemezsen klasik model alırsın sende

ayyy evet alt almak daha kolay... ben mesela dolgulu kullanmak zorundayım üstü... bilemeyiz ki :sm_confused:

bu arada nihayeeeet kutumun alt kısmını da kapladım...

şimdi süslemesi kaldı :kedi:

songülüm komutanım benimde aklımı şu kurcaliyor dünden beri.

şimdi bazıları öğrenci ya,hani yılbaşı tatili için ailelerinin yanına giderlerde,verdikleri adreste bulunmazlarsa nolcak?

şimdi bazıları öğrenci ya,hani yılbaşı tatili için ailelerinin yanına giderlerde,verdikleri adreste bulunmazlarsa nolcak?

valla ben öğrenciyken hiçbir yılbaş ıtatilinde ailemin yanına gitmemiştim kaydirigubbakcemile3

tabii bayrama denk gelenler hariç...

canımcım herkes adresini verdi,eh yılbaşı yaklaşıyor,
konuyu da okuyanlar oluyordur...
mazereti olanlar bildiriyor,bende ayarlıyorum iki tarafı,
ama öğrencilerin sadece cuma için tatile çıkmaları
bana imkansız geliyor..sonuçta perşembe akşamı yılbaşı ve
herkes tam gün mesai yapacak...
inşallah sorunsuz olacak,ben inanıyorum...

Ben sonunda hallettim... Hediyemi almış bulunuyorum... Çok rahatladım vallahi opuyorumnanaktan

bende hediyeleri ne zamandan beri kutusunda saklıyorum yarında ambalajlama işini hallettim mi
pazartesi kargoya veririm artık zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…