kapak kısmı bitti...şimdi alt kısmı var...ayy baya meşakkatliymiş yaaa :)
kızlar ben don alamadım benim kurban hamile bu gün yarın doğuracak ayıp olmazmı gönderirsem:kedi: :kedi:
yardım ister misin böcüm, bu konuda kitap yazacak kadar tecrübeye sahibim yeğenim sağolsun :bbo:
aaaa aşkolsun sedusa doğurunca giyer ayol zemuszemus
hem illa öyle incecik bişi alman gerekmezki benim kurbanım hakkında eski mesajlarından bi araştırma yaptım bişiler kaptım
normal bildiğin alt çamaşırın kırmızından aldım
yılbaşı gelyor ya migroslarda bile var valla
aaaa aşkolsun sedusa doğurunca giyer ayol zemuszemus
hem illa öyle incecik bişi alman gerekmezki benim kurbanım hakkında eski mesajlarından bi araştırma yaptım bişiler kaptım
normal bildiğin alt çamaşırın kırmızından aldım
yılbaşı gelyor ya migroslarda bile var valla
ayyy şekerim istemem mi :)
hadi atla otobüse hooop izmire...birlikte paketleyelim... kaydirigubbakcemile5
giderken de bırakırsın paketi o tarafta benim kurban CADIARZU
oo süper plan, birlikte hediyelerimizi paketleriz, sonra eve servis, getirmişken bi de buluşma patlatırız hihoyyyt
oo süper plan, birlikte hediyelerimizi paketleriz, sonra eve servis, getirmişken bi de buluşma patlatırız hihoyyyt
aaa ciddimisin migrosta var mı ... ayy ben don beğenemedim... -tatlicadiarzu-
ç.kale izmir-izmit arası biryerdeydi değil miCADIARZU
değilse bile siz uğrayın yine de hediyesinde değilimde buluşma süper olurmuş vallahihoyyyt
kızlar ya ayın 21 İnde gÖnderİyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı İl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesİ akŞam 7 gİbİ İnİcem İstanbula... Memlekete gİtmem lazım. Ordakİ evİn bİr kaÇ İŞİ İÇİn... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...
hah tam senlik ...
hem izmir buluşması hem de .............buluşması ... kaydirigubbakcemile3
ç.kale izmir-izmit arası biryerdeydi değil miCADIARZU
değilse bile siz uğrayın yine de hediyesinde değilimde buluşma süper olurmuş vallahihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi çenem yaa aklı fikri buluşmada
evet şimdi size böcüğün kurbanının bulunması muhtemel illeri açıklıyorum
manisa, balıkesir, bursa, yalova, ayrıca komşu iller : sakarya, istanbul kaydirigubbakcemile3
bu illerdekiler kendilerinden şüphe edebilir kaydirigubbakcemile3
haritada öyle ama yol güzargahı öyle değil lansorcum opuyorumnanaktan
inşallah yine görüşürüz ama bigün delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 napim kuzum, fikrimiz de zikrimiz de bir kaydirigubbakcemile3
songül abla bende yarın yollıcam 21indee yokum çünkü olurmu