Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya ayın 21 İnde gÖnderİyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı İl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesİ akŞam 7 gİbİ İnİcem İstanbula... Memlekete gİtmem lazım. Ordakİ evİn bİr kaÇ İŞİ İÇİn... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...
Pasaklı Şu kart İŞİnİ bana bİ anlat hele. Nedİr? Ne İŞe yarar?
kızlar ya ayın 21 İnde gÖnderİyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı İl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesİ akŞam 7 gİbİ İnİcem İstanbula... Memlekete gİtmem lazım. Ordakİ evİn bİr kaÇ İŞİ İÇİn... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...
tamam pasaklım tamam yalnız anlamadığım şey her aymı ödüyoruz, bir sefere mahsusmu?
ben zaten bu ay kart falan alamam. dolandırıldım Çok üzgünüm çoook tek kuruşum bile yok hesabımda. ama işin peşini bırakmış değilim. söke söke alacağım paramı. üyelik için ocakı beklemek zorundayım.
nie olm bi paket kaplayınca işten mi atıyolar adamı :bbo:
benim çoktan kapının önünde olmam lazım düğüne gideceğim zaman oce sürüyorum :roflol:
teşekkür ederim böcük vepasaklı. dolandırıldım işte, banka atmsinden. 160 tlcikk. ama benim elim kolum uzun salak adam benim bankacı olduğumu bilmiyordu tabii. amma az kaldı izini sürüyorum. paramıda alacağım 10 güne kadar inşallah.
teşekkür ederim böcük vepasaklı. dolandırıldım işte, banka atmsinden. 160 tlcikk. ama benim elim kolum uzun salak adam benim bankacı olduğumu bilmiyordu tabii. amma az kaldı izini sürüyorum. paramıda alacağım 10 güne kadar inşallah.
ama şekerim öyle böyle değil ki... kutuyu baştan yaratıyorum sanki... uğraşıyorum yani sürekli de adam görse napıyorsun diye hediye kutusu yapıyorum mu diyeceğim -tatlicadiarzu-
saol şekerim.geçmiş olsun canım:1hug:
donunu da aldım sonunda :lepi: