Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlar ya ayın 21 ınde gÖnderıyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı ıl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesı akŞam 7 gıbı ınıcem ıstanbula... Memlekete gıtmem lazım. Ordakı evın bır kaÇ ıŞı ıÇın... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...

kızlar ya ayın 21 İnde gÖnderİyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı İl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesİ akŞam 7 gİbİ İnİcem İstanbula... Memlekete gİtmem lazım. Ordakİ evİn bİr kaÇ İŞİ İÇİn... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...

1 günden birşey olmaz ki :)

Pasaklı Şu kart İŞİnİ bana bİ anlat hele. Nedİr? Ne İŞe yarar?

canım ben ilk başta bi işe yaramasa da almıştım ama şimdi bazı yerlerde indirim hakkımız var
zaman zaman yapılan çekilişler yalnızca kartı olan üyeler için geçerli oluyor
mesela ismini bile yazdırmana gerek yok kart sahibi olduğun için direk listede oluyorsun
bunun dışında ilgili topicleri incelersen başka bilgilerde alabilirsin

ben kendi adıma bi vefa borcu olarak alınması gerektiğini düşünüyorum
her ay 10 TL 15 TL'yi nelere vermiyoruz ki
bütün gün burada vakit geçiriyorsam, siteyi kullanıyorsam, pırlanta gibi dostları bu site sayesinde tanıdıysam, hayatımda bir çok şeye bu siteden bilgi alıp karar veriyorsam kartına da sahip olmak isterim

kızlar ya ayın 21 İnde gÖnderİyormuŞuz ya kargoları ben cuma akŞamı İl dıŞına Çıkıyorum ve pazartesİ akŞam 7 gİbİ İnİcem İstanbula... Memlekete gİtmem lazım. Ordakİ evİn bİr kaÇ İŞİ İÇİn... Salı gÜnÜ yollasam olur mu?...songul abla sana soruyorum...

bende katılıyorum küçük minik bit kadar minicik böcükeee
bi günden hiç bişi olmaaas :hulya:

tamam pasaklım tamam yalnız anlamadığım şey her aymı ödüyoruz, bir sefere mahsusmu?
ben zaten bu ay kart falan alamam. dolandırıldım Çok üzgünüm çoook tek kuruşum bile yok hesabımda. ama işin peşini bırakmış değilim. söke söke alacağım paramı. üyelik için ocakı beklemek zorundayım.

tamam pasaklım tamam yalnız anlamadığım şey her aymı ödüyoruz, bir sefere mahsusmu?
ben zaten bu ay kart falan alamam. dolandırıldım Çok üzgünüm çoook tek kuruşum bile yok hesabımda. ama işin peşini bırakmış değilim. söke söke alacağım paramı. üyelik için ocakı beklemek zorundayım.

amanıın ... geçmiş olsun yaaa... :1hug:

ben de bu ay alamam ama 2010 da inşallah :)

bu arada ben hediyemi aldım... sıra hediye paketimde...

patron yakalanmadan kutuyu kaplamaya çalışıyorum :)))

ortalık yapıştırıcı koktu valla... kurbanım işten atılırsam bana bir iş bulursun artık değil mi ...

teşekkür ederim böcük vepasaklı. dolandırıldım işte, banka atmsinden. 160 tlcikk. ama benim elim kolum uzun salak adam benim bankacı olduğumu bilmiyordu tabii. amma az kaldı izini sürüyorum. paramıda alacağım 10 güne kadar inşallah.

nie olm bi paket kaplayınca işten mi atıyolar adamı :bbo:

benim çoktan kapının önünde olmam lazım düğüne gideceğim zaman oce sürüyorum :roflol:

Merhaba hanımlar.. Bende bu akşam kısmetse kurbanıma hediye alacağım.. Bugün kesin halletmem lazım... Ama ne alacağım hala bulamıyorum :gitme:

nie olm bi paket kaplayınca işten mi atıyolar adamı :bbo:

benim çoktan kapının önünde olmam lazım düğüne gideceğim zaman oce sürüyorum :roflol:

ama şekerim öyle böyle değil ki... kutuyu baştan yaratıyorum sanki... uğraşıyorum yani sürekli de adam görse napıyorsun diye hediye kutusu yapıyorum mu diyeceğim -tatlicadiarzu-

teşekkür ederim böcük vepasaklı. dolandırıldım işte, banka atmsinden. 160 tlcikk. ama benim elim kolum uzun salak adam benim bankacı olduğumu bilmiyordu tabii. amma az kaldı izini sürüyorum. paramıda alacağım 10 güne kadar inşallah.

vaaay...süpermiş bu bak... kaydirigubbakcemile3
çeksin cezasını :eek:klava:

geçmiş olsun canım:1hug:

ama şekerim öyle böyle değil ki... kutuyu baştan yaratıyorum sanki... uğraşıyorum yani sürekli de adam görse napıyorsun diye hediye kutusu yapıyorum mu diyeceğim -tatlicadiarzu-

hee ebet bi fırsatını buldum hediyeme kutu yapıyorum dersin
işini aksatmadıktan sonra no problem yaane -tatlicadiarzu-

duyguşum bak olmazsa olmazları söliiim
herkes hediyesinin yanına bunları ekledi
1. kııımıcı don
2. çikolata
3. gecelik saks mavisi olcek :jeyyar:

bu son madde yeni eklendi, kumsal sayesinde kaydirigubbakcemile3

şaka yapıyorum bu arada canım istediğini al
önce kurbanını incele kendini tanıt topicine yazmış mı bişiler ona bak
profilini ve geçmiş mesajlarını incele mutlaka bişiler bulursun kaydirigubbakcemile5
olmadı ben fikir veririm sana mailleşiriz yerimseniben

kızlar ben don alamadım benim kurban hamile bu gün yarın doğuracak ayıp olmazmı gönderirsem:kedi: :kedi:

X