Yılbaşı çekilişi hakkında

Banene banene sülemem ki ama cok guzel ya hemde hamış bırısı o Rabbım hayırlı dogum versın.Canım senın bebıs nasıl hava sogu oralarda dimikaydirigubbakcemile3:hulya:

biliyom ben o zmaan
geçen yazmıştı doğum bekliyorum o yüzden erken göndercem die

eccemcim eledim eledim 2 kişi kaldı biri sensin :)
ziyaret listeme girenlerin yılbaşı kurban tanıtmalarını okudum, tariflerin bana uyuyor sankim kaydirigubbakcemile3

ayy eccemcim sen bursalımısın, herşey bir kenara, kestane şekerini ben çok severim ama çikolatalı değil orjinal, kız senden sipariş etsem bana gönderirmisin? buralarda orjinalini bulamıyorum.....

ayy eccemcim sen bursalımısın, herşey bir kenara, kestane şekerini ben çok severim ama çikolatalı değil orjinal, kız senden sipariş etsem bana gönderirmisin? buralarda orjinalini bulamıyorum.....

evt canımbursalıyım
sen iste gönderiim ben

iyi aklıma geldi ya hediyeme ekliyim ben en iyisi zemuszemus

evt canımbursalıyım
sen iste gönderiim ben

iyi aklıma geldi ya hediyeme ekliyim ben en iyisi zemuszemus

ay canım benim çok teşekkür ederim. çok ciddiym ben. sen bana hesap no özelden göndersene. ücret neyse göndericem ama lami cimi yok tamammı?çikolatalı değil ama halis mulis kestane şekeri kavanozdaaa ohh mis gibi bir kavanoz yiyebilirim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…