belki hedef şaşırtıyorum :1ninca: ser veririm sır vermem zemuszemus
pasaklı kurbanının ben olduğumu açıkla artık opuyorumnanaktan
Ben nickimi yazmamışım yanlız ya :)))
Alan arkadaşım Aksaray yazısını görünce benden geldiğini anla lütfen :)))
veriyim evli ve o biiiiiiir anne :asigim: te bu kaaa opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ama hedef şaşırtcam die beni nie bu kaa üzüyosun ki
neysem artıkın salı günü görüşürüz
kız benmiyim yoksa aha bende evliyim ve anneyim tıpkı benopuyorumnanaktan:teytey::teytey:
hehehehehe bi ipucu daha vereyim oturduğu şehir bana yakın sayılır :sm_cool:
eccem kutu soruyodun ya ben şimdi carsıdan geldim patronuma sordum nerden bulsam kutu falan die oda ayakkabıcılara sor dedi gittim tanıdık birinden orta büyüklükte kutu istedim bide kırtasiyeden kaplık aldım ohhh süper olcak hazırlayınca kutu soran arkadaslarada belki fikir olur ama kutuyu galiba biraz büyük almısım :sinifsinif:
eccem kutu soruyodun ya ben şimdi carsıdan geldim patronuma sordum nerden bulsam kutu falan die oda ayakkabıcılara sor dedi gittim tanıdık birinden orta büyüklükte kutu istedim bide kırtasiyeden kaplık aldım ohhh süper olcak hazırlayınca kutu soran arkadaslarada belki fikir olur ama kutuyu galiba biraz büyük almısım :sinifsinif:
istanbul değilmimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
yine yaaa sölesen nolurrrrrr alla allaaaaaa
eccem içimden bir his benim sana çıktığımı söylüyor. :)
Hahahakaydirigubbakcemile3
istanbuldan bursaya 1 günde gelir mi akannehir
hehehehehe bi ipucu daha vereyim oturduğu şehir bana yakın sayılır :sm_cool: