Yılbaşı çekilişi hakkında

eccem kutu soruyodun ya ben şimdi carsıdan geldim patronuma sordum nerden bulsam kutu falan die oda ayakkabıcılara sor dedi gittim tanıdık birinden orta büyüklükte kutu istedim bide kırtasiyeden kaplık aldım ohhh süper olcak hazırlayınca kutu soran arkadaslarada belki fikir olur ama kutuyu galiba biraz büyük almısım :sinifsinif:

eccem kutu soruyodun ya ben şimdi carsıdan geldim patronuma sordum nerden bulsam kutu falan die oda ayakkabıcılara sor dedi gittim tanıdık birinden orta büyüklükte kutu istedim bide kırtasiyeden kaplık aldım ohhh süper olcak hazırlayınca kutu soran arkadaslarada belki fikir olur ama kutuyu galiba biraz büyük almısım :sinifsinif:

oh ne güzel herşeyin hazır darısı başımaCADIARZU

amaaan evde ayakkabı kutusundan bol ne var bende kaydirigubbakcemile3

ama ooomas ben özel hediye kutusu istediğim alışveriş yaptığım mağazadan :lepi:

istanbul değilmimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

cıkkkkks :1no2:

bizim buralar küçük oldugu için malesef her istedigine hazır ulasamıyosun :sinifsinif: o yüzden mecburiyetten benim kendim hazırlamamda ama daha öncede yapmıstım cok zevkli oluyor eksik bi iki şey kaldı baktım 2 güne anca cıkar onlar dediler bekliycem onları

Huhu benım hedıyem geldı kızlar kıskanın sülemem ne oldugunu kaydirigubbakcemile3zemuszemus

ayy ayakkabı kutusu tabi ya nasl aklıma gelmedi benim
bi sürü var bizde
çokk saol ya opuyorumnanaktan

X