opuyorumnanaktanmerhaba kızlar bende birazdan okula gidicem oğlumla işlerden ancak akşam acabiliyorum benim arkadaşım da evli değil.bukadarcık diyeyim.
uuuuuyyy tripte atarmış yaa gel barışalım gel sevgi pıtırcığım geeel Şeniz :1hug: :içelim: :teytey::teytey: :teytey:
ben çekiliş yapıldığından beri hoşuma giden güzel şeyleri topladım piyasadan umarım arkadaşta beğenir ikimizde aynı şekilde bekarız ve okuyoruz:):):) tam kafa dengim olduğu için beğeniceği şeyleri tahmin edebiliyorum onun için büyük bir koli kutu hediye paketi gidicek evinee:):):): benım süprizim biraz fazla büyük olucak aynı gün içersinde iki kargo paketi yollamayı düşünüyorum don falan almıcam
arkadaşlar işleyiş nasıl? hediye gönderme işlemi nasıl oluyor? kim kime çıktı belirledinizmi herkesi?
hmmm bende bekarım okuyorum ve calısıyorum ama sen okuyor demişsin sanırım sanada cıkmadım CADIARZU
pasaklım sen bana cıktın
delikafadulden
:1closedeyes: nese tmm Şeniz
ya ben sadece hırka ve Üzerİne Şal aldım. Çok mu az oldu hedİyem yaa... DİĞer arkadaŞlar 1 kolİ falan yapmıŞlar. Öyle bİr zorunluluk yok deĞİl mİ?
ne sölüosun olm yaa :mymeka:
şakadır umarım mafoldumben
bütün heyecanı kaçtı şinci mafoldumben mafoldumben
:hulya: zemuszemus Şeniz
yok tabii ki de hayatım olur mu öyle şey
herkes kendine göre hareket edecek kimse kimseye hesabını aşan bir şey göndermek zorunda değil kaydirigubbakcemile5
yok yahu pasaklımla ugrasmak için dedim hiç söylermiyim hedef şaşırtıyorum
sonuçta bu işi eğlence ve mutluluk için yapıyoruz,belirli bir karşılığı olmadan... onun için ne alınsa da mutlu olmalıyız bir beklentimiz olmadan...
sonuçta bu işi eğlence ve mutluluk için yapıyoruz,belirli bir karşılığı olmadan... onun için ne alınsa da mutlu olmalıyız bir beklentimiz olmadan...