Yılbaşı çekilişi hakkında

ben kimin kurbanıyım acep :uhm:
opuyorumnanaktan

ne alıcam dıye çok dert etmesin bana alacak olan kişi
herseyle mutluolurum ikizler kadını olaraktan
herseyı begenırım

yeterki
paketi açarken acaba ne çıkacak die
heyecan olsun :)

benım için güzel olduya ama tek çekinme sebebim beğenmezse oldu ve aldıkca aldım yani bişeyi yüzüme gözüme bulatırdım ya fazla abartıdan hoşlanmıosa süsü püsüü severim demiş benım gibi ama

ben daha almadım ama kendım ufak bırsey yaptım ama onu da gonderırı mıyım bılmıyorum..

cunku kullanırmı kullanmaz mı hıc bırsey yazmamıs ,sanırım gondermeyecegım,ona dusunurek yaptım ama kullanmazsa dıye de düşünüyorum..

yanında bır hedıye daha koyaryollarım artık ,keske anlatsaydı ben de ,sevecegı seylerı koysaydım kutuya..

ben hediye aldımm :lepi:
picama gördüm çok hoşuma gitti kendime alıcaktım
dedim noluyo Lady :mymeka:
hemen aldım :asigim:

ama daha bitmedi mımızı don alacam tangamı alsam yoksa normalmi alsam diyom :ecrin_bebek:

ben daha almadım ama kendım ufak bırsey yaptım ama onu da gonderırı mıyım bılmıyorum..

cunku kullanırmı kullanmaz mı hıc bırsey yazmamıs ,sanırım gondermeyecegım,ona dusunurek yaptım ama kullanmazsa dıye de düşünüyorum..

yanında bır hedıye daha koyaryollarım artık ,keske anlatsaydı ben de ,sevecegı seylerı koysaydım kutuya..

ben çıktıysam bana terlik al :roflol:
pofuduk bişi olsun ayaklarım çok üşüyo mafoldumben -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
40 nömera giyom ona göre :nazar:

sana normal alırlar yazdığın iyi oldu kaydirigubbakcemile3
ben tanga da giyerim koceme lazım olur :nazar: normalde giyerim gezmeye lazımolur -tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar az önce biri bana özelden msj attı hediye için yardım istedi işte benım yaşlarımdaymış ve nasıl bişe alacağını bilmiormuş yardım istedi bende işte şöyle şöyle bişeler yaparsan hoş olur die falan ama sonradan dank etti ya ben ona çıkdıysamm benım ağzımı aradıysa olabilirmiiiiiiiiiiiiii

benim kurbanın bilgilerinden yola çıkarak ben normal kııımıcı don aldım ona :jeyyar:

sumak tatlım bence kendi yaptığın el emeği öz nuru hediyeyi koy kutuya kullanamasa bile hediyenin anısına saklar mutlaka, hem sen onu düşünerek yapmışsın :asigim:

ayy çok heyecanlı yaaaaaaa

kızlar yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum

walla çok heyecanlıymış hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

X