Yılbaşı çekilişi hakkında

Günaydın hatunlar,
yarın saat 4 de anket bitiyor ve tarihe göre hediyeler postalanacak,
ay heyecan bastı beni de...

ben geldimm:lepi:
yarın saat 4 olsun da göndereceğimiz tarih belli olsun kaydirigubbakcemile2

kızlar hediye göndereceğimiz tarih yarın saat 4te belli olacak
sizlere daha önce gönderdiğim mesajda anketin linki var oy kullanmayanlar oy kullansın lütfen

günaydın kızlarr zoi cim iyiki dogdun nice mutlu senelere
ben gidince amma kaynatmıssınız sabahdan beri okuycam diye ugrasıyorum ya bi kişide bekar ve ankarada göndercegim kişi desin yaaa

sositososito:1ninca::1ninca:

günaydınnnnopuyorumnanaktanişlerim çok yoğun geçmişi okuyamıycam ama aklım burda ya:gitme:benim kurbanım da buralarda dolanıp duruyokaydirigubbakcemile3

aaa zoiaaa doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm opuyorumnanaktan
sabahtan beri bir şey yazıcam ama neydi diyorum unutmuşum :kedi:

günaydınnnnopuyorumnanaktanişlerim çok yoğun geçmişi okuyamıycam ama aklım burda ya:gitme:benim kurbanım da buralarda dolanıp duruyokaydirigubbakcemile3

Kurban ha?delikafadulden Hiç güleceğim yoktu doğrusu...:roflol:
Seni ancak buralarda görebiliyoruz Sersericiğim. Çok meşgulsün zannumca...kaydirigubbakcemile5

aaa zoiaaa doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm opuyorumnanaktan
sabahtan beri bir şey yazıcam ama neydi diyorum unutmuşum :kedi:
ben de kaçmadan doğum gününü kutlarım arkadaşım a.s.
Kurban ha?delikafadulden Hiç güleceğim yoktu doğrusu...:roflol:
Seni ancak buralarda görebiliyoruz Sersericiğim. Çok meşgulsün zannumca...kaydirigubbakcemile5
sorma anuşkacım yoğunum hem de çokk:nazar:
serserii sende ipucu ver kurbanın hakkında acccıkkk
ay ben kime çıktım acaba çok merak etmeye başladım hihoyyyt

cıkkk serseri ser verir sır vermez:roflol:

opuyorumnanaktanmerhaba kızlar bende birazdan okula gidicem oğlumla işlerden ancak akşam acabiliyorum benim arkadaşım da evli değil.bukadarcık diyeyim.

kızlar ben kimin kurbanıysam ona burdan birşey söylemem gerekiyor:
ben iş yeri adresimi verdim. eğer paketi h.içi gelecek şekilde gönderirse sevinirim, c.tesi pazar çalışmıyorum. ve yılbaşı nedeniyle çok fazla hediye kargo kurye geliyor, muhaberatta paketim karışabilir çok geç bir tarihe kalırsa, geçen yıllardada gelen birkaç hediyem kayboldu çünkü. o yüzden çok geç bir tarihe gönderilmemesi iyi olur benim açımdan.

X