Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yazılanları okudukça bende merak etmeye başladım kime çıktığımı ama bana çıkan arkadaş için azıcık tüyo vereyim oldukça genç yani bana göre ve bekar inşallah beğeneceği bir hediye alabilrim.
ayy senin kurbanın acaba ben olabilir miyim ?
hem gencim hem de bekarrrr:lepi:
Hayır canım aslında şehir olarakta tutuyosun ama sen değilsin sııır söyleyemem artık.
Benimki de büyük olacak :jeyyar: Ptt düşünsün bana nelülülülülülü
pasaklı yada sana çıkmayı çok isterdim :lepi::lepi:
ben biraz nispet yapayım diye yazıyorum kaydirigubbakcemile3 benim çıktığım arkadaşımız hediyelerin belli bir tarihte yollanacağını gözünden kaçırmış. iyiki de kaçırmış ben de meraktan kurtulmuş oldum ve bugün hediyeme kavuştum :lepi: sanki beni tanıyor da fotoğraflara çok düşkün olduğumu bilir gibi de çok güzel süslü püslü bir çerçeve göndermiş. hemen alıp salonuma koydum içine de en güzel düğün fotoğrafımı yerleştirdim. buradan tekrar tşk edeyim istedim kendisine ama ismini yazmıcam. merakta olan arkadaşların belki acaba ona çıkmış olabilir miyim diye bir düşünceleri varsa bozmak istemem.CADIARZU nasıl olsa o kendini bilir. canım tekrar tşk ederim.. opuyorumnanaktan bu arada ben de bugün hediyemi aldım sanırım zevkli bir seçim oldu inş bana çıkan arkadaşımız da benim sevindiğim kadar sevinir:enbuyukkk:
ayrıca da hayret gece kaynatmamışsınız :dilcikar: :dilcikar:
şaşıırdıııım :şahika simili:
canım benim adresini ver sana da bişiler yollarım ben ayıp ettin
zoia doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun yıllar dilerim.......
günaydın kızlar zoia doğum günün kutlu olsun geç kaldım biraz ama Şeniz
zoia hemşerim doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi okudum bitirdim
benim kurbanda kime çıktığını merak edip herkese soruyo
bende ipucu veriim istedim
ay ayıp olmazmıı :kedi: :roflol::roflol:
ne ekledin kuzum mafoldumben ben eklenen resimleri göremiyorum şirket bilgisayarından mafoldumben
olmaz mı :kedi: :roflol:
ne ekledin kuzum mafoldumben ben eklenen resimleri göremiyorum şirket bilgisayarından mafoldumben
olmaz mı :kedi: :roflol:
yörü nan isteiyom bişi
:üzüntüden:ters:dönmüş:böcek:smylı: