Yılbaşı çekilişi hakkında

kızlarr günaydın
ben bi geçmişi okuyup hemen geliyorum
belki bi ipucu falan vardır
:1ninca::1ninca:

Kızlar yazılanları okudukça bende merak etmeye başladım kime çıktığımı ama bana çıkan arkadaş için azıcık tüyo vereyim oldukça genç yani bana göre ve bekar inşallah beğeneceği bir hediye alabilrim.

ayy senin kurbanın acaba ben olabilir miyim ?
hem gencim hem de bekarrrr:lepi:

zoia hemşerim doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi okudum bitirdim
benim kurbanda kime çıktığını merak edip herkese soruyo
bende ipucu veriim istedim

Benimki de büyük olacak :jeyyar: Ptt düşünsün bana nelülülülülülü

bence deeee delikafadulden

pasaklı yada sana çıkmayı çok isterdim :lepi::lepi:

canım benim adresini ver sana da bişiler yollarım ben ayıp ettin zemuszemus

ben biraz nispet yapayım diye yazıyorum kaydirigubbakcemile3 benim çıktığım arkadaşımız hediyelerin belli bir tarihte yollanacağını gözünden kaçırmış. iyiki de kaçırmış ben de meraktan kurtulmuş oldum ve bugün hediyeme kavuştum :lepi: sanki beni tanıyor da fotoğraflara çok düşkün olduğumu bilir gibi de çok güzel süslü püslü bir çerçeve göndermiş. hemen alıp salonuma koydum içine de en güzel düğün fotoğrafımı yerleştirdim. buradan tekrar tşk edeyim istedim kendisine ama ismini yazmıcam. merakta olan arkadaşların belki acaba ona çıkmış olabilir miyim diye bir düşünceleri varsa bozmak istemem.CADIARZU nasıl olsa o kendini bilir. canım tekrar tşk ederim.. opuyorumnanaktan bu arada ben de bugün hediyemi aldım sanırım zevkli bir seçim oldu inş bana çıkan arkadaşımız da benim sevindiğim kadar sevinir:enbuyukkk:

hmm sanırım sana göndereni tahmin ediyorum çünkü topiclerden birine yazmıştı
hamileymiş doğum yapmak üzereymiş özür dileyerek hediyesini erken göndereceğini söylemişti o arkadaş olabilir

ayrıca da hayret gece kaynatmamışsınız :dilcikar: :dilcikar:

şaşıırdıııım :şahika simili:

1022.gif
1022.gif
1022.gif

zoia hemşerim doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
geçmişi okudum bitirdim
benim kurbanda kime çıktığını merak edip herkese soruyo
bende ipucu veriim istedim

çook tşkrr ettiim hemşeriimm opuyorumnanaktan
valla kurbandaa haklıı bende çook merakk ediyorumm
kaydirigubbakcemile3