Yılbaşı çekilişi hakkında

bartuardacım yarına kadar bekleyeceğim yarına kadar mesajıma karşılık veren kişiler arasında ikinci bir çekiliş yapacağım ve cumaya kadar adres alma verme işini bitirmeliyiz
sen şimdiden bilgilerini bana özel mesaj olarak yollayabilirsin canım
isim soyad:
adres:
nick:
şeklinde yazabilirsin

bartuardacım yarına kadar bekleyeceğim yarına kadar mesajıma karşılık veren kişiler arasında ikinci bir çekiliş yapacağım ve cumaya kadar adres alma verme işini bitirmeliyiz
sen şimdiden bilgilerini bana özel mesaj olarak yollayabilirsin canım
isim soyad:
adres:
nick:
şeklinde yazabilirsin

cnm benimde sana kişisel bilgilerimi yollamam gerekiyor mu

cok guluyorumm yaa ıyıkı ıpucları verdım ama sunuda bıl sumakcım bı ıkı gune kadar sen anlayana kadar yanı hedıyeler zaten gelıcek ozmn anlıcaz kım kıme cıkmısss:)))))))))

Kızlar yazılanları okudukça bende merak etmeye başladım kime çıktığımı ama bana çıkan arkadaş için azıcık tüyo vereyim oldukça genç yani bana göre ve bekar inşallah beğeneceği bir hediye alabilrim.

Ben kurbanıma aldığım saatin resmini çektim:jeyyar:
Eşim de çok beğendi:asigim:
Ama maalesef kargoyu yolladıktan sonra buraya eklemek istiyorum çünkü sürprizin bozulmamasını istemeyebilir..Zaten parfümü ve diğer hediyeletimin resmini çekmedim..Sadece saati çektim duruma göre de eklerim benim işim belli olmaz :1ninca:

Kızlar yazılanları okudukça bende merak etmeye başladım kime çıktığımı ama bana çıkan arkadaş için azıcık tüyo vereyim oldukça genç yani bana göre ve bekar inşallah beğeneceği bir hediye alabilrim.

sanada çıkmadığıma göre ihtimaller giderek azalıyorkaydirigubbakcemile3 kaldı 62 kişi:uhm:

tüh ya yeni grdüm bende katılmak isterdim:gitme: zamanı geçmiş herkes hediyelerini bile almış snırı artık darısı seneyefisfisfis

ben miyimmm opuyorumnanaktan

cnm benimde sana kişisel bilgilerimi yollamam gerekiyor mu

lütfen tatlım opuyorumnanaktan

ben adres bilgilerimi songule yollamistim canim

evet canım herkes öyle yaptı ama yedek listeyle ben ilgileneceğim
songül abla çok yoruldu bi kez daha yormayalım onu yerimseniben

yaaa kendini tanıtma linki nerdeydii acil cevap arkadaşlaaar

geç kalmadım umarım a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...tyilbasi-cekilisi-icin-kendini-tanitltlt.html

X