Yılbaşı çekilişi hakkında

bana cıkan arkadasımın nıkınde s y a var :roflol: ama ben kıme cıktım hala bulamadım meraktan catladım..ayrıca topikte yazmıştım " kime cıktıysam söylesin eger söylemezse poposunda çıban çıksın " dedim ama bu arkadasta baya çıban çıkacak anlaşılan :roflol::roflol::roflol:

:nazar: ben değil baş harfini son harfini, isminin tamamını versem yine de şuan bilmez kendinin olduğunu çünkü konu açıldığından beri yanlızca 2 kez uğramış buraya birde kendini tanıt ta kısaca tanıtmış kedini:uhm:

ben miyim acaba o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bana cıkan arkadasımın nıkınde s y a var :roflol: ama ben kıme cıktım hala bulamadım meraktan catladım..ayrıca topikte yazmıştım " kime cıktıysam söylesin eger söylemezse poposunda çıban çıksın " dedim ama bu arkadasta baya çıban çıkacak anlaşılan :roflol::roflol::roflol:

TÜH BEN DEĞİLİM... V YAZACAĞINA Y YAZMIŞ OLABİLİRMİSİN ACABAAA:roflol::roflol::roflol:

herkes birşeyler yazmış biraz da ipucu ben vereyim .
bana çıkan arkadaş istanbuldan bekar.

bu arada kime çıktığımı tahmin eder gibiyim bakalım hayırlısı tamamen öğrenmek istemiyorum. bakalım yanılacak mıyım doğru mu çıkacak:)
ay çok zevkli tek sorun hala hediyeye karar veremedim.

ben miyim acaba o kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes birşeyler yazmış biraz da ipucu ben vereyim .
bana çıkan arkadaş istanbuldan bekar.

bu arada kime çıktığımı tahmin eder gibiyim bakalım hayırlısı tamamen öğrenmek istemiyorum. bakalım yanılacak mıyım doğru mu çıkacak:)
ay çok zevkli tek sorun hala hediyeye karar veremedim.

Ahaaa bir kişi daha gitti kaldı 64...
bu böyle 1-2 gün daha gitsin bulucam ben kime kurban olduğumu:lepi:

ben çekilişe katılan herkese tek tek mesaj attım
gelsinler kendilerini tanıtsınlar diye ama hala gelmeyenler var
daha ne yapabiliriz bilmiyorum inanın :uhm:

bu arada ben çekilişi kaçıran ve buraya yazan arkadaşlara tek tek mesaj attım
ama bana en geç yarına kadar ok diye dönmeleri gerekiyor ki cumaya kadar çekiliş yapılsın adresler alınsın ilk grubun düzeni bozulmamalı

süper bir organizasyonmuş bende katılmak isterdim ama geç kaldım çekilişler yapılmış artık seneye inş :KK43:(

ben çekilişe katılan herkese tek tek mesaj attım
gelsinler kendilerini tanıtsınlar diye ama hala gelmeyenler var
daha ne yapabiliriz bilmiyorum inanın :uhm:

bu arada ben çekilişi kaçıran ve buraya yazan arkadaşlara tek tek mesaj attım
ama bana en geç yarına kadar ok diye dönmeleri gerekiyor ki cumaya kadar çekiliş yapılsın adresler alınsın ilk grubun düzeni bozulmamalı

aaa hala katışım şansım var yani benimde ekliyebilirmisin cnm .

X