Yılbaşı çekilişi hakkında

pufssssssss ben kime çıktım acaba yaaaa :S bana çıkanda saolsun hiççççççç tanıtmamılşşşş pöff

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama böylde olmazki yaa
adımın baş harfini söle bakimmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

bu akşamda avucumuzu yaladık ben çıkıyorum :1no2: iyi gecelerrrrrrrrr

NİCKİNİN BAŞ HARFİ D SON HARFİ DE 0 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahahay hemende bnm dıyo ya sumakcım neyse arkadaslık teklıfını kabul ettım sen olsanda olmasanda kenarda duruverr:))))))))))))))))))))))))))))))))

:nazar: ben değil baş harfini son harfini, isminin tamamını versem yine de şuan bilmez kendinin olduğunu çünkü konu açıldığından beri yanlızca 2 kez uğramış buraya birde kendini tanıt ta kısaca tanıtmış kedini:uhm:

:nazar: ben değil baş harfini son harfini, isminin tamamını versem yine de şuan bilmez kendinin olduğunu çünkü konu açıldığından beri yanlızca 2 kez uğramış buraya birde kendini tanıt ta kısaca tanıtmış kedini:uhm:
SEN SÖLE BİZ DE BİLELİM:kedi:
İŞİN ZOR VALLA CANIM ALDIN MI HEDİYENİ

al benımkınden de o kdar :umursamaz:

X