Yaa adres elime geçince daha bi dank etti.
Aynı ülke sınırları içinde olsak da havalar fark ediyo, ben kendi şartlarıma göre düşünmüştüm hediyemi, ben gündüz kapılar açık oturuyorum hala, kara kış gelmedi yani. Ama hediye alacağım kışı karda kışta akannehir
Şimdi kafamdaki hediyeyi almış olsam çok soğuklarda kullanamaz, harekete geçmeden önce detaya da girmemiz gerektiğini anladım böylece sositososito
hımmmmm demekki geri kaldı 78 kişi.kara kışta olmadığıma göre sen değilmişsin bana hediye alacak kişiCADIARZU
Bende soba var odam 30 derece mutfağımda 30 ama - 30:1ninca: Hem karakıştayım hem günlük güneşlik:jeyyar: Kestane de pişiririm,örgümü de örerim :hulya:Yaa adres elime geçince daha bi dank etti.
Aynı ülke sınırları içinde olsak da havalar fark ediyo, ben kendi şartlarıma göre düşünmüştüm hediyemi, ben gündüz kapılar açık oturuyorum hala, kara kış gelmedi yani. Ama hediye alacağım kışı karda kışta akannehir
Şimdi kafamdaki hediyeyi almış olsam çok soğuklarda kullanamaz, harekete geçmeden önce detaya da girmemiz gerektiğini anladım böylece sositososito
Hiç belli olmaz:ecrin_bebek:hımmmmm demekki geri kaldı 78 kişi.kara kışta olmadığıma göre sen değilmişsin bana hediye alacak kişiCADIARZU
:roflol:
belki hülya gibi hedef şaşırtmışımdır :jeyyar:
hem çanakkale kar kış değil mi, ben öyle biliyodum
delikafadulden
Herhalde geldi canım.Bana geldi.maaşallah 20 sayfa yapmışsınız yine :)))))
gececeilerden ben geldim ama çok duaramayacagım .....
nasılsınız bakalım heyecanlar nasıl söyleyen varmı bırbırıne .....
bu arada bana adres geldi herkesın adresı tamam mı yanı artık son karar 20 aralıkta mı yolluyoruz....
soruyorum cunku 20 sayfayı okumam cok zman alıcak :)))))
ortaya sor hülya herkes cevaplasın mirmirmirmir
nedense en merak ettiğim şey senin kime hediye alacağın fisfisfis