Yılbaşı çekilişi hakkında

adresi almışım hihoyyyt
şimdi tek bir iş kaldı, güzel bir hediye bulmak delikafadulden
ben karar vermiştim aslında ama sürekli değişiyor kararım kaydirigubbakcemile3

benimkinin adreside geldi yarın hediyesini bakıcam çok güzel olucakk hediyeleri yollamadan önce fotoğrafını koysakmı kızlar heyecan artsın :jeyyar:

mesela bi topic açıp önce paketleri koysak hediye eline ulaşan arkadaşta hediyenin resmini koysa sonra.fikir sadece hihoyyyt

zırzopca derken şöyle acıklayım kendisini takip ettim :hulya: ve tek bi cümlesinden karar verdim bu hediyeye ve beni gülümseten bi fikir oldu umarım onun içinde öyle olur opuyorumnanaktan

Ayy inşallah gülümser canım.

Neyse ben kaçıyorum.Sonra görüşürüss öptüm.

Gizli arkadaşım(Bana alıcak kişi) Senide öptüm en çok seni öptüm hattakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hediyelerimi göndermeden önce resimlerini çekeceğim eğer öyle bir topic açılırsada burada göstereceğim.(görgüsüzlük olmaz di mi):kedi:

benim adresimde geldi cok saol songül ablam hakkını nası ödicez neyse kızlar bende kactım iyi geceler öptüm hepinizi

bende baştan karar verdiğim hediyeyi bugün almaya gidince kararımı değiştirdim.onun şartlarına uygun,
işine daha çok yarayacak birşey almak istedim.yanınada günün anlam ve önemine göre ufak güzellikler yaptım.hediye paketimide süsleyeceğim ayyyy çok mutluyum ya...

banada ulaştı songül abla çok sağol
ay benimkinin adresi çok yakın gidip eldenmi versem acaba
kaydirigubbakcemile3

kızlar ne zaman gönderiyoruz adresleri bakayım...
bende daha bulamadım ne alacağımı gizli arkadaşıma:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…