Yılbaşı çekilişi hakkında

valla bende kavga edildiğinde rahatça uyumalarından nefret ediyorummm ben dört dönüyorum onda pireler uçuşuyo :mymeka:
Aynısı..Kalbimi kırdı üstüne hafif gök gürültüsü şiddetinde horluyor, duygusuz:mymeka:
ayyy hulya:roflol: arada bana geliyor kötükedihüso bende senin dediğin gibi diyorum benimkine oda diyorki yaparsın sen korkulur senden hahhhaaasırnaşık şey
Bizimki de aynısını diyor..Sinirlenince tanımam:1ninca:
İyi geceler canımopuyorumnanaktan
ben farmville oynuyorum +island paradise çok severek oynuyorum senin oynadığın bahçivanlar diyarı ise ben bikere oynamaya çalıştım çıkamadım işin içinden sarmadı
He..ben sevdim güzel ya.Çiftlik oyunlarına hastayım.
aaaaa bak o konuda hakkını hayatta yemek benim odun çok dürüsttür:asigim:
Dünyada ender rastlananlardan...Nazar etmeyelim ne olur, hizaya sokalım bizim de olurkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşim birgün kendi ağzıyla şöyle deyivermişti;erkekler kibrit çöpü kadar ince olsalar bile sonuçta onunda özü odundurrrrkaydirigubbakcemile5

Bana burdan ulaşamayınca oyundan mesaj atmış..Allah seni ne etmeye..Dün de burdan domates veriyim mi dedin ya dakikalarca güldüm kendi kendime:roflol:

hoşbuldum anam:)şakkıdı
..
naber uzun zamandır denk gelemedık:)
bılecık nasıl buz tttumu yollar ananemler orada bı ilçede yaşıyo gelmeyı düşünüyorum ama korkuyorum yollar kaygan ..:bbo:

Yav sen nick falan m ıdeğiştin?CADIARZU
Yollar berbat, ben de nasipse Şubat'ta ablamın doğumuna gideceğim ama tırsıyorum valla.Kar- kış yok ama çok viraj..Neresi bu ilçe?CADIARZU

ılk içki içişimde (bira) bardaydık, çıkmışım oynamışım, rezillik diz boyu:kedi:
Son içişimi zor hatırlıyorum.:bbo:
Sabah kalktığımdaysa battaniye, çarşaf, yastık kılıfı hepsini yıkamak zorunda kaldım
Aha tövbe.Bir daha da içmedim.
Ha, o gece hatırladığım şey, elimde kadeh, ıçmişim başım dönüyor şarkısını söylüyordum..Filmlerde olur sanırdım..Şunlara bak, insan sarhoşken böyle mi olur derdim bizzat yaşadım gördüm.

sırasıyla nicklerimiz yazayım
canbugram
clubkale
beni
zibidi
CHEVı

tanıyamadıysan walla bu kafayla bu kaa tanıtabılırım..
söğüt anam bilecik/söğüt
:icecream:

Anlayan varsa beri gele..Ne bu nickler yav?mafoldumben Bi Zibidi yi tanırım.Bunlar senin nickler miydi?

bzen dizilerde kadehlere şarap alıp başlıyolar ya sohbete çok hoşuma gtmiştir hep güzel bişey sndım tadına bakayım dedim ama bi yudum aldım onu da yutamadım zaten:)

evet hepsi benim di:)naniknanik
-tatlicadiarzu-

Hey maaşallah..Bir kere değiştim, Lavi_leyal yaptım..Vazgeçtim sonra..Herkes Hülya diye tanıyınca başta Elif abla değiş şunu dedi, daha o gün değiştim.zemuszemus 1 günlük kullandım.. aha böyleyim yıllardır.

eşim disco işletmecısı hülya
yazın antreman yapıyoruz kısın duruyoruz:)
kışları bı bardak votka bızı sarhoş edebilir yazın kova bişey yapmaz:)opuyorumnanaktan

Cıstak cıstak:dance:
Amma havalı isim ha disco işletmecisişakkıdı
ıçkiye karşı uzak durdum ben hep.Eşim arada içmek ister, içmeni istemiyorum deyip kapatırım konuyu..Yıblaşı geliyor 1 kadeh şarap ya da bira içmek ister yine..

sıcak şarap bacım biz nerden bilek öyle şeyleri öğretecen işte yavaş yavaş temeli sende laelaelaelaelae

hülyacım okadar cok içen insan gördüm ki her türlüsünü gördüm diyebilirim...
ağzıyla içtiği sürece no problem..
ama yok organları içince yerdeğiştiriyorsa o adam içmemeli...
CADIARZU

:roflol::roflol::roflol:
Bu yüzden içkiye uzağım.Eşimin de içmesini istemiyorum..Ama eşim bir kaç kez içti o da 2 kadehten fazla değildi hiç te sarhoş olmadı,beni üzecek birşey de yapmadı.Başka sebeplerden benim karşı duruşum..Aman boşver..
Daha güzel anlatamazdım, tercüman oldun.
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…