- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
Aynısı..Kalbimi kırdı üstüne hafif gök gürültüsü şiddetinde horluyor, duygusuz:mymeka:valla bende kavga edildiğinde rahatça uyumalarından nefret ediyorummm ben dört dönüyorum onda pireler uçuşuyo :mymeka:
Bizimki de aynısını diyor..Sinirlenince tanımam:1ninca:ayyy hulya:roflol: arada bana geliyor kötükedihüso bende senin dediğin gibi diyorum benimkine oda diyorki yaparsın sen korkulur senden hahhhaaasırnaşık şey
İyi geceler canımopuyorumnanaktanslmlar ben geldımkızlar amma çok yazmışsınız yaa çenesı büzüşesiceler sizii:))
songul ablama teşeşkkür edıp gidecemm çok yorgunumm..
songül abla ve emeği geçen diğer arkadşlarr çok teşekkürlerr iyiki varsınızz.. adres benımde elıme geçti bakalım ne hedıye alacağım hala kararsızımm..hayılrısı olsunn herkese hayırlı gecelerr
He..ben sevdim güzel ya.Çiftlik oyunlarına hastayım.ben farmville oynuyorum +island paradise çok severek oynuyorum senin oynadığın bahçivanlar diyarı ise ben bikere oynamaya çalıştım çıkamadım işin içinden sarmadı
aaaaa bak o konuda hakkını hayatta yemek benim odun çok dürüsttür:asigim:
hülya radyo yayını yokmu
atıver bı lınk...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eşim birgün kendi ağzıyla şöyle deyivermişti;erkekler kibrit çöpü kadar ince olsalar bile sonuçta onunda özü odundurrrrkaydirigubbakcemile5
hoşbuldum anam:)şakkıdı
..
naber uzun zamandır denk gelemedık:)
bılecık nasıl buz tttumu yollar ananemler orada bı ilçede yaşıyo gelmeyı düşünüyorum ama korkuyorum yollar kaygan ..:bbo:
sırasıyla nicklerimiz yazayım
canbugram
clubkale
beni
zibidi
CHEVı
tanıyamadıysan walla bu kafayla bu kaa tanıtabılırım..
söğüt anam bilecik/söğüt
:icecream:
:) anam yılbaşında da ben içeceeem.
evet hepsi benim di:)naniknanik
-tatlicadiarzu-
hımmm farlısın desene CADIARZUbende öyle özel gunlerde kullanmam:)
manyakmıyım neyım..
:tomato:
eşim disco işletmecısı hülya
yazın antreman yapıyoruz kısın duruyoruz:)
kışları bı bardak votka bızı sarhoş edebilir yazın kova bişey yapmaz:)opuyorumnanaktan
hülyacım okadar cok içen insan gördüm ki her türlüsünü gördüm diyebilirim...
ağzıyla içtiği sürece no problem..
ama yok organları içince yerdeğiştiriyorsa o adam içmemeli...
CADIARZU