Yılbaşı çekilişi hakkında

Valla buraya kargo geliyor gelmesine, ama bazen ilde kalabiliyor ordan almanız lazım ki ile her zaman gidemiyoruz.
Bir kargo daha var sanırım o da Çarşamba geliyor sadece.
O yüzden hep Ptt ile gönderiyorum ya da alıyorum ben.

hüülya kız yakınız biz birbirimize görüşelim bi araaa ): merak ettim seni arkadasım a.s.

eeee 15*20 Aralık arası diyenler çoğunlukta
Bence cuma gün gün olmasın yarın son gün olsun Cumaya kadar kargolarız.
Çünkü eğer öyle olursaki cuma hep karar netleşip hem nasıl yollarz

eeee 15*20 Aralık arası diyenler çoğunlukta
Bence cuma gün gün olmasın yarın son gün olsun Cumaya kadar kargolarız.
Çünkü eğer öyle olursaki cuma hep karar netleşip hem nasıl yollarz

tatlım bu cumamı diyorsunuz yani,
ben ayın 12 sinde netleştirip,
15-20 arası göndeririz diye düşündüm...

bende zevkli hatunumdur ve bana ne gelirse mutlu olurum ama cidden tanımadığım birine hediye almak hem zor hem heyecanlı. ben şehrin göbeğinde olduğum için her kargo gelir ama ptt en uygunu tabii,bende oyumu kullandım en geç 22 si yollasak iyi olacak sanırım

ohh beeeee sabahtan beri tüm hafta sonu neler konuşulmuş onları okudum
haftasonu giremiyorum maalesef kkya hem fırsatım olmuyor hemde iş yerinde yeterince vakit geçiriyorum evde de eşim arıza çıkarmasın istiyorum
yine mi kk diye söylenip duruyor gördükçe :mymeka:

ben hediyemi dün aldım hazırladım, bana çıkan arkadaşım beğenir mi bilmiyorum ama beni hiç unutmayacak bundan eminim
nickimi hediyemin üzerinde hiç bir yere yazmayacağım ama o benim olduğumu bilecek zemuszemus

arkadaşlar bütün gün gezdim dolaştım ayaklarıma kara sular indi.en sonunda hediyelerimi aldım.(ben

birkaç tane hediye göndereceğim.de )paketini falan aldım eve geldim...

heyecanla pc nin karşısına geçtim.kk yı açtım. oda ne?' bir mesaj ' hemen sazan misali songül den

adresler geldi diye açtım.süprizzzzz....sağolsun benim çıktığım arkadaş(hiç merak etmediğim tamamen sürpriz

olmasını istediğim halde 'bana siz çıkmışsınız diye mesaj atmış' :1shok: kendisine çok teşekkür

ediyorum sanırım benim merak ettiğimi düşünmüş ama benöğrenmek istemiyordum aslında!!!!:çok üzgünüm:

neyse sağlık olsun diyorum..kendisini çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

arkadaşlar bütün gün gezdim dolaştım ayaklarıma kara sular indi.en sonunda hediyelerimi aldım.(ben

birkaç tane hediye göndereceğim.de )paketini falan aldım eve geldim...

heyecanla pc nin karşısına geçtim.kk yı açtım. oda ne?' bir mesaj ' hemen sazan misali songül den

adresler geldi diye açtım.süprizzzzz....sağolsun benim çıktığım arkadaş(hiç merak etmediğim tamamen sürpriz

olmasını istediğim halde 'bana siz çıkmışsınız diye mesaj atmış' :1shok: kendisine çok teşekkür

ediyorum sanırım benim merak ettiğimi düşünmüş ama benöğrenmek istemiyordum aslında!!!!:çok üzgünüm:

neyse sağlık olsun diyorum..kendisini çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

çok kötü bi durum olmuş ya nerde kaldı sürpriz
allahtan benimkisi göndermedi öle bi mesaj
bende merak ediyorum ama bu şekilde mesaj gelmeside kötü olurdu be

aynı şey benimde başıma geldi canım arkadaşım hemen yazdı bana alacağını, kaydirigubbakcemile3
bende topiğe yazınca bana biraz bozuldu ama sonra anlaştık deli gibi merak ediyorum bana ne alacağını çokta zevkli kendisi opuyorumnanaktan

benim alacağım arkadaşıda araştırıyorum sürekli daha alamadım hediyesini :jeyyar
:

ama şöyle bir durum var,kimler adresi süprizi bozup aldıysa banada özelden bildrin ki,
sabahtan beri adresler için uğraşıyorum,akşama herkesinkini göndereceğim,
sadece 4 kişi kaldı,biri şimdi yazacak,kaldı 3...
en azından alanlar belki bunların içindedir...
rica edeyim özelden aldık diye mesaj atsınlar bana...
hadi prensesler,ay ne meraklı hatunlarsınız ha,
vallahi yoğunluktan hiç de merak edemiyorum...

bende çok özendim ya tek bir şey alıp beğenemedim bi kaç bişi beğendim
aldığım hediye için daha çok heyecanlıyım ya bana kimden hediye gelecek onuda çok merak ediyorum ama
kime hediye alacağımı bildiğim için içim içime sığmaz bir halde hediyeler aldım, süslü püslü hediye paketleri yaptırdım
inşallah beğeneceği şeyler almışımdır :kedi:

X