Yılbaşı çekilişi hakkında

ask olsun kızlar kımse birsey yazmamıs cekilis yapıldı mı ya da yapılacak mı

çekiliş yapıldımı ay kaçırdım mı geç kaldım geç....

tüh tüh tüh kaçırdık desene ...

Yapıldı kızlar :gitme:
Ama geç kalan 1-2 kişi daha vardı, belki yedek liste yapılır, bilmiyorum mafoldumben
Yada hiç uğraşmaya gerek yok, siz birbirinize alın, olmaz mı :1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 allah ilini versin yaa gece gece güldürdün beni benim eşimde diyorki amma heyecan yaptın ama napiim birde pilan yapmayı çok severim kafamda önce tasarlarım birde tek heiyeyele bırakmam yanına eklerim birkaç bişi daha elimden gelse koca bi koli yollucam ama abartmayım değilmi kafamçokkarıştı:roflol:
bende aynen senin gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5
Ben hakikaten duygusuzum galiba:1ninca:
İnanın ben kime çıktım hiç bir fikrimin olmadığı gibi,merak ta etmiyorum yav
Duygusuz muyum neyim?CADIARZU Kendime haksızlık etmeyeyim, süprizlere bayılıyorum diyerek ört-bas edeyim
barihihoyyyt
:roflol: ört bas ediyosun ha süper..
:hulya: olurmu öle şay nan
insan merak etmezmii
kime çıktım
hakkımne ne plan yapıyo
ne olacak ne bitecek
şahsen ben merak ediyorum
Al benden de o kadar..Alacağım hediyelere seviniyorum, bunun için heyecanlanıyorum...İnsan kendi göndereceği hediyeye heyecanlanır mı yav?CADIARZU
:roflol::roflol: alemsin yaa

Herkese günaydınlar...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve keyifli bir hafta diliyorum hepimize...
evet adreslerin büyük bir kısmı tamamlandı,
bugünde diğerlerini tamamlarsam ,hepsini birden göndereceğim,
aslında elimde olanları bugün göndermekti amacım ama
inanın listeyi evde unutmuşum,sabahki yoğun tempodan aklıma gelmemiş almak,
servise binince aklıma geldi,neyse daha zamanımız var nasılsa,
dediğim gibi bugün adresleri tamamlayıp,akşama en geç yarın sabah
elinizde olacak şekilde göndericem...
Birde sizlerden ricam,
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...23-yilbasi-hediyelerini-zaman-gonderelim.html
böyle bir anket açtım,herşeye hep beraber karar verdik,
tarihe de beraber karar verelim istedim...
sevgiler...

Adresimi yolladım, tamamdır.
Şimdi ne hediye alacağıma karar vermem gerekiyor. En zoru da bu işte...

Arkadaşar sayfalara baktım ama anlayamadım..
Ben kime hediye alacağımı öğrendim opuyorumnanaktan
Adresleri Songül abla mı söyleyecek bize ve adresimizi Songül abla ya mı yazacağız bunu biri söylerse çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5

biz adresimizi songüle özelden bildiriyoruz.

o da bize daha sonra adresleri bildirecek yani sadece hediye alacağımız arkadaşın adresini özelden
yazacak..

Evet mavrulam,adreslerinizi bana özelden yollayın,
ben size çıkan kişinin adreslerini yollayacağım,
bu akşam ya da yarın sabah elinizde olacak...

adres göndermeyenlere tekrar hatırlatma;
adı-soyadı:
adresi
lütfen özelden bildirin bana..

ayrıca hediyelerin tarihi için yeni bir anket açtım,lütfen ankate oy vermeyi unutmayın...

günaydın herkese...dün saatlerce gezdim... hediye baktım...karar verdim gibi... şimdi hediye paketim için güzellikler düşünmekteyim ... çok seviyorum yaa ben hediye göndermeyi...

geçen sene arkadaşlarımın doğum gününde (geneldeyakın arkadaşlarım başka şehirlerde) sürpriz hediyeler yollamıştım... bu sene pek imkanım olmayacak galiba ama çok hoşuma gidiyor... hediyeden çok paketi :)

valla ankete uğradım şimdi hediyeler 15-20 arası gönderirlicek gibi görünüyor en doğrusu arkidişler ille yılbaşına sart değil çünkü kargonun sorun çıkaracağınıda dşünmek lazım gidipte geri gemesi gibi o yüzden 15-20 iyi

güğnaydın kızlar, ya benim kafam çok karışık ne hediy alacağıma birtürlü karar veremiyorum, şett diyorumki herkes profilinde en az bir resim bulundursa olmaz mı ?

X