Yılbaşı çekilişi hakkında

ya bende bugun çarşıya çıktım ama ne alcm dye karar veremedm belki hafta sonuna kadar da kendini tanıtırsa diye şeyedemedim:)

evet yeniyılın melekleri adresleri göndermeye şimdi başlıyorum,
inşallah hepsini bu akşam yetiştirirm...

iyide neden böyle bişey yapmaya gerek görmüş
Sitede basbas bağırıyoruz böyle böyle olacak diye.
Ozaman gidip kendi çapında yapsaydı Çok üzgünüm çoook
Canım bazı arkadaşlar sıkı takip edemediklerinden gizli olduğunu bilmiyorlardı.Yoksa kasten yapmayanlar var.

kızlar ptt kargo akıcı we kırılabilecek seyleri kabul etmiyor..az önce bir parfüm gönderdim arkadasıma inanın zar zor..adamın bana dediği şu : böyle şeyleri alsaydık nar mevsiminde nar kiraz mewsiminde kirazdan geçilmezdi burası :)
ya saklıcaksınız iyice sarıcaksınız...ya rica minnet...ya daa baska bir kargo ile göndericeksiniz :)
Ya ben burdan Parfüm felan gönderdim sorun olmadı.Ama inş. bu defa sorun olmaz.

http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...23-yilbasi-hediyelerini-zaman-gonderelim.html
çoğunluk kararı dedik baştan beri bunun için anket açtım,
herkes bu hafta sonu cuma günü saat 16 ya kadar oylasın lütfen..
cuma günü de yine buradan bildiririz...
Çok güzel olmuş bu linkkkkk

Tıkladım.15-20 dedim benn

arkadaşlar bütün gün gezdim dolaştım ayaklarıma kara sular indi.en sonunda hediyelerimi aldım.(ben

birkaç tane hediye göndereceğim.de )paketini falan aldım eve geldim...

heyecanla pc nin karşısına geçtim.kk yı açtım. oda ne?' bir mesaj ' hemen sazan misali songül den

adresler geldi diye açtım.süprizzzzz....sağolsun benim çıktığım arkadaş(hiç merak etmediğim tamamen sürpriz

olmasını istediğim halde 'bana siz çıkmışsınız diye mesaj atmış' :1shok: kendisine çok teşekkür

ediyorum sanırım benim merak ettiğimi düşünmüş ama benöğrenmek istemiyordum aslında!!!!:çok üzgünüm:

neyse sağlık olsun diyorum..kendisini çok öpüyorum...opuyorumnanaktan

ayy ne aldın bana yaz merak ettim :) Kimseye sölemem

aynı şey benimde başıma geldi canım arkadaşım hemen yazdı bana alacağını, kaydirigubbakcemile3
bende topiğe yazınca bana biraz bozuldu ama sonra anlaştık deli gibi merak ediyorum bana ne alacağını çokta zevkli kendisi opuyorumnanaktan

benim alacağım arkadaşıda araştırıyorum sürekli daha alamadım hediyesini :jeyyar
:

Ayy sana kim alıcak bi ben bilmiyorum galibaa
Unutmayın tanıtmayııııııııı

inanın en sevdiğim diziyi bie seyretmiyorum,
sizi ne çok sevdiği bili haa...
hadi Songül devam canım...

iyi gecelerr kızlar bende hala düşünüyorum ya hediye ne alsam acep....kafamçokkarıştı

X